FOOTBALL LEAGUE

Καλαμάτα: Τέλος ο Θανάσης Παπαγεωργίου

Μία από τις ηχηρές μεταγραφές που έκανε η Καλαμάτα πριν από λίγους μήνες, δεν θα αγωνιστεί ποτέ με τη φανέλα της. Ο λόγος για τον Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος αποτελεί παρελθόν. Από τη στιγμή που είναι άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει η Football League, ο Παπαγεωργίου προτίμησε να ψαχτεί σε άλλη κατηγορία. Έτσι η Καλαμάτα...

Καλαμάτα Παπαγεωργίου
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μία από τις ηχηρές μεταγραφές που έκανε η Καλαμάτα πριν από λίγους μήνες, δεν θα αγωνιστεί ποτέ με τη φανέλα της. Ο λόγος για τον Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος αποτελεί παρελθόν.

Από τη στιγμή που είναι άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει η Football League, ο Παπαγεωργίου προτίμησε να ψαχτεί σε άλλη κατηγορία. Έτσι η Καλαμάτα ανακοίνωσε την αποχώρησή του τονίζοντας πως υπήρχαν και οικογενειακοί λόγοι στη μέση.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον αμυντικό Θανάση Παπαγεωργίου. Ο ποδοσφαιριστής επικαλούμενος οικογενειακά προβλήματα ζήτησε να μείνει ελεύθερος και η ΠΑΕ έκανε δεκτό το αίτημά του. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Exit mobile version