×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τέλος ο Κουρμπανάς, έφεση για το -3 ο Εθνικός


    Sportime Team

Τέλος ο Κουρμπανάς, έφεση για το -3 ο Εθνικός


Το -3 που δέχτηκε ο Εθνικός μετά τα επεισόδια στα μπαράζ κόντρα στον Αήττητο Σπατών, στην πρώτη αγωνιστική, έφερε την αντίδραση της διοίκησης του συλλόγου.

Ο σύλλογος του Πειραιά, αφού ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας με τον Νίκο Κουρμπανά και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, ανέφερε πως θα κάνει έφεση κατά της απόφασης που τον στέλνει στην βαθμολογία των πλέι οφ στην τέταρτη θέση με 3 βαθμούς, κάτι που θέλουν να ανατρέψουν.

Όχι ότι θα άλλαζε κάτι στην άνοδο από τα μπαράζ, αλλά οι «κυανόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για άνοδο, είτε μέσω αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος, είτε σε περίπτωση που κάποιες ομάδες της Football League δεν πάρουν άδεια συμμετοχής.

«Η Διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. -όπως διευκρινίστηκε από χθες – θα καταθέσει έφεση κατά της αυστηρότατης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Επίσης, ανακοινώνεται πως χθες έλαβε χώρα η τελευταία συνάντηση της ομάδας ενόψει της καλοκαιρινής διακοπής κατά τη διάρκεια της οποίας επισημοποιήθηκε η λήξη της συνεργασίας με το τεχνικό team», ανέφερε ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του.

Όσον αφορά τον Κουρμπανά, ανέλαβε την ομάδα προς το τέλος της κανονικής διάρκειας της σεζόν καθώς υπήρξε απογοήτευση προς το πρόσωπο του Νίκου Νεντίδη, αλλά ούτε κι αυτός θα συνεχίσει την νέα σεζόν στον σύλλογο.