ΑΟ Υπάτου: Τέλος ο Παναγιώτης Τζαναβάρας

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΑΟ Υπάτου. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αποτελεί παρελθόν μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟ Υπάτου: «Το Δ.Σ του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Παναγιώτη Τζαναβάρα. Μετά τα τελευταία δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα που έθεσαν την ομάδα εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, ο...

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΑΟ Υπάτου. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αποτελεί παρελθόν μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟ Υπάτου: «Το Δ.Σ του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Μετά τα τελευταία δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα που έθεσαν την ομάδα εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, ο κ. Τζαναβάρας υπέβαλε την παραίτησή του στο Δ.Σ του συλλόγου η οποία και έγινε αποδεκτή.
Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον κ. Τζαναβάρα για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Το ΔΣ του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λαμία: Συνεχίζεται ο χορός των ανανεώσεων