ΠΟ Ατσαλένιου

Στο 87’ το συγκρότημα του Μανώλη Σκύβαλου έφτασε στο γκολ με του Καρλίτος

Ο ΠΟ Ατσαλένιου στέφθηκε Κυπελλούχος ΕΠΣ Ηρακλείου, καθώς επικράτησε με 1-0 του Ρωμανού στον 48ο τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο των Αρχανών.

Έτσι, η ομάδα του Μανώλη Σκύβαλου έφτασε τα 12 κύπελλα και όντας ο πολυνίκης του θεσμού, ξέφυγε κι άλλο από τους διώκτες του.

Η σεζόν, επομένως, ολοκληρώθηκε ιδανικά για τον ΠΟΑ μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του στη Γ’ εθνική.

Στο πρώτο μέρος το θέαμα δεν ήταν πολύ καλό και δεν έγιναν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Και στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα ήταν η ίδια, αν και το σύνολο του Άλκη Πλουσή έγινε επικίνδυνο στο 51’ μ’ ένα αρκετά καλό σουτ του Παχάκη.

Στο 87’, όμως, ο ΠΟ Ατσαλένιου έφτασε στο γκολ. Ο Καρλίτο εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στον Κουκάκη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι ηττημένοι, πάντως, διαμαρτυρήθηκαν και υποστήριξαν πως το χέρι στο φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του ΠΟΑ ήταν ακούσιο, αλλά ο κ. Χαραλαμπάκης είχε αντίθετη άποψη.

Ρωμανός: Μυλωνάκης, Κάββαλος, Κουκάκης (90’ Λασιθιωτάκης), Γκαναδάκης, Μανουσάκης, Πουλάκης (49’ λ.τρ. Πουλάκης), Σπηλιωτάκης (57’ Ξυλούρης), Μιχελακάκης, Κοτζαδάκης, Παχάκης, Ανυφαντάκης.

ΠΟΑ: Μανουσάκης, Βρεττός (46’ Καρβελάς), Ξεπαπαδάκης, Παπαδομιχελάκης, Ξυλούρης (67’ Κενδριστάκης), Καρλίτο, Καϊμακαμούδης (90’ Φραγκιαδάκης), Κερμενίδης, Πλουσής (93’ Σαμουηλίδης), Πετράκης, Πατηνιώτης.