ΕΠΣ Πειραιά: Ο Κώστας Φούντας χαίρεται αυτό που κάνει και αυτονόητα αγκαλιάζει με αγάπη και ζεστασιά, όλους τους παίκτες.

Ο Κώστας Φούντας χαίρεται αυτό που κάνει και αυτονόητα αγκαλιάζει με αγάπη και ζεστασιά, όλους τους παίκτες.

ΕΠΣ Πειραιά: Από τους ανθρώπους που έβαλαν πλάτη πριν πέντε χρόνια, για να μην διαλυθεί η ομάδα και μια ιστορία ετών να πάει στα σκουπίδια, είναι αναμφίβολα και ο Κώστας Φούντας.

Ο σημερινός πρόεδρος και αναμορφωτής της Ελλάδος Ποντίων είναι εκείνος που σήμερα, κατάφερε όχι μόνον να σώσει το κύρος, το γόητρο και την ποδοσφαιρική ταυτότητα των ποντίων, αλλά και να οδηγήσει την ομάδα στα ύψιστα σκαλοπάτια της επιτυχίας και ποδοσφαιρικής καταξίωσης που μπορεί να έχει ένας σύλλογος. Ένας τύπος που χαίρεται αυτό που κάνει και αυτονόητα αγκαλιάζει με αγάπη και ζεστασιά, όλους τους παίκτες του και το προπονητικό τιμ, για όλα όσα έχουν γίνει τη φετινή χρονιά, με φόντο τα καλύτερα του συλλόγου που διοικεί.

Ο ίδιος για όλα αυτά, μίλησε με ταπεινότητα, με σεβασμό προς όλους για τη φετινή μεγαλειώδη πορεία της ομάδος του, αλλά και το υπέροχο και γεμάτο επιτυχίες οδοιπορικό, που μόνον τυχαίο δεν ήταν. Μια πορεία που έχει κατάκτηση του πρωταθλήματος, είσοδος στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ εθνική, αλλά και κατάκτηση του κυπέλλου.

Αναλυτικά είπε τα εξής:

«Είμαστε χαρούμενοι και συγκινημένοι γι αυτό που πετύχαμε φέτος. Διότι καταφέραμε να πετύχουμε όλους τους στόχους τους οποίους είχαμε θέσει από το Καλοκαίρι. Ο πρώτος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η είσοδος στα μπαράζ ανόδου της Γ’ εθνικής και ο δεύτερος ήταν το κύπελλο, από τη στιγμή , που καταφέραμε να ξεπεράσουμε έναν επίσης δύσκολο εμπόδιο στους ημιτελικούς (Αίας) και μάλιστα με ένα σκορ ιδιαίτερα ικανοποιητικό (νίκη 4-1).

Να σημειώσω πως η ομάδα μας, για πρώτη φορά στην ιστορία της φτάνει στον τελικό και φυσικά για πρώτη φορά το κατακτά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα των παικτών, αλλά και του προπονητικού τιμ, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έδειξαν αφοσίωση στην επίτευξη των στόχων και φυσικά τους ευχαριστώ, όπως και όλους τους συνεργάτες μου», κατέληξε ο αναμορφωτής του συλλόγου και των επιτυχιών. Ενώ στο ίδιο μήκος κύμματος ήταν και η τοποθέτησή του για την οργάνωση και τον προγραμματισμό εκ μέρους της ΕΠΣ Πειραιά, λέγοντας:

«Όλα κύλησαν ομαλά και μέσα σε φίλαθλα πλαίσια. Η Ένωσή μας , από τη μεριά της έκανε τα πάντα, ώστε αυτός ο τελικός να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα, δείχνοντας το πραγματικό της ενδιαφέρον».

Στη φωτό ο πρόεδρος της Ελλάδος Ποντίων Κώστας Φούντας χαρούμενος και δικαιωμένος ποζάρει δίπλα στο βαρύτιμο έπαθλο…