Τηλυκράτης: Καταγγελία για ξυλοδαρμό παικτών!

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας εξέδωσε ανακοίνωση, καταγγέλοντας ξυλοδαρμό των παικτών της στο κυριακάτικο (14/4) παιχνίδι με τον Κρόνο Αργυράδων. Στο παιχνίδι Κρόνος Αργυράδων-Τηλυκράτης κρίθηκε η άνοδος από τον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής την τελευταία αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 χάρη σε τέρμα που σημειώθηκε στο 48′ και πήρε την άνοδο, ωστόσο η ομάδα της Λευκάδας καταγγέλει επίθεση και ξυλοδαρμό...

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας εξέδωσε ανακοίνωση, καταγγέλοντας ξυλοδαρμό των παικτών της στο κυριακάτικο (14/4) παιχνίδι με τον Κρόνο Αργυράδων.

Στο παιχνίδι Κρόνος Αργυράδων-Τηλυκράτης κρίθηκε η άνοδος από τον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής την τελευταία αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 χάρη σε τέρμα που σημειώθηκε στο 48′ και πήρε την άνοδο, ωστόσο η ομάδα της Λευκάδας καταγγέλει επίθεση και ξυλοδαρμό των παικτών της στην ανάπαυλα του ημιχρόνου για να χάσει!

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση που δημοσίευσε στο facebook, οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου προπηλακίστηκαν από άγνωστα άτομα και από παίκτες της ομάδας του Κρόνου, υπό το βλέμμα της αστυνομίας.

Αναλυτικά: 

«ΤΟ ΔΣ TOY THΛYKPATH ΜΕΤΑ ΑΠΟ EKTAKTH ΣYΣKEΨH, KATAΓΓEΛEI THN EΠIΘEΣH KAI TON ΞYΛOΔAPMO ΠOY ΔEXTHKAN ΠAIKTEΣ KAI MEΛH TOY TEXNIKOY ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΣTO HMIXPONO TOY AΓΩNA ME TON KPONO APΓYPAΔΩN KAI ΣYΓKEKPIMENA KATA THN EIΣOΔO TOYΣ ΣTA AΠOΔYTHPIA.

O ΣKOΠOΣ HTAN ΠPOΦANHΣ!

TO ΛYΠHPOTEPO EINAI OTI ΣTHN EΠIΘEΣH EKTOΣ AΠO TOYΣ (ΣTHMENOYΣ TYΠOYΣ),ΣYMMETEIXAN KAI ΠOΔOΣΦAIPIΣTEΣ TOY KPONOY APΓYPAΔΩN TOYΣ OΠOIOYΣ KAI ΣTIΣ EΠOMENEΣ HMEPEΣ ΘA TOYΣ KATONOMAΣOYME…

OΛA AYTA ΣYNEBHΣAN YΠO ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ THΣ AΣTYNOMIKHΣ ΔYNAMHΣ ΠOY BPIΣKOTAN ΣTO ΓHΠEΔO ΚΑΙ ΗΤΑΝ EΠIΦOPTIΣMENH ME THN AΣΦAΛH TEΛEΣH TOY AΓΩNA. ΠOΔOΣΦAIPO ΣTHN EΛΛAΔA EN ETH 2019».