Β’ ΕΠΣ Φθιώτιδας – Αετός Μενδενίτσας – Κουτσοσίμος: Να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα όταν λήξει η πανδημία!


Sportime Team

Β’ ΕΠΣ Φθιώτιδας – Αετός Μενδενίτσας – Κουτσοσίμος: Να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα όταν λήξει η πανδημία!


Β’ ΕΠΣ Φθιώτιδας – Αετός Μενδενίτσας: Ο Γιώργος Κουτσομίτσος, μίλησε για την παρούσα κατάσταση των ερασιτεχνικών κατηγοριών και την επόμενη μέρα.

Ιδιαίτερα προβληματισμένος και με την αγωνία έντονα ζωγραφισμένη  στα λεγόμενα του ο Γιώργος Κουτσοσίμος, καταθέτει τις απόψεις του, όσον αφορά την παρούσα κατάσταση, αλλά κυρίως την επόμενη μέρα.

Άνθρωπος του ποδοσφαίρου και όχι μόνον, σαφέστατα στέκεται στο βασικό πρόβλημα που απασχολεί, όχι μόνον σήμερα αλλά και διαχρονικά το χώρο και είναι το οικονομικό. Αντιπρόεδρος  και προπονητής του Αετού Μενδενίτσας, ομάδας που συμμετέχει στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Φθιώτιδας,  κάνει τα πάντα, ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί πλήρως στα αθλητικά της καθήκοντα και παράλληλα, να φανεί με συνέπεια στο χώρο. Εκείνο που επισημαίνει ο Κουτσοσίμος και ίσως τις περισσότερες ομάδες, στην παρούσα φάση είναι το οικονομικό, αλλά και η  αναζήτηση μιας πιθανής λύσης, όσον αφορά τα  rapid τεστ . Πιο συγκεκριμένα τόνισε:

«Σχετικά με το θέμα της επανέναρξης των τοπικών όπως είναι τώρα η κατάσταση θα πρέπει κάθε βδομάδα να γίνονται τεστ δηλαδή ένα κόστος κατ ελάχιστον 300 ευρώ την βδομάδα για 15 παίχτες επί 20 ευρώ το γρήγορο τεστ!!! Πράγμα απαγορευτικό γα τις πιο πολλές ομάδες μιας και οι χορηγοί είναι κ αυτοί όπου υπάρχουν πληγέντες από την πανδημία!

Άρα είναι καθαρά οικονομικό το θέμα! Κι  ένα δεύτερο πρακτικό το εάν οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές κάθε βδομάδα θα πηγαίνουν για τεστ καθώς ειδικά στην επαρχία τα χωριά είναι μακριά από την πόλη όπου γίνονται τα τεστ! Εδώ για να περάσουν γιατρό κλείναμε ομαδικό ραντεβού κ οι μισοί δεν ερχόντουσαν αν και τα χρήματα τα έβαζε η ομάδα!

Ούτε βέβαια είναι εφικτό να παίξουν στην συνέχεια μόνο όσες ομάδες μπορούν να συνεχίσουν οικονομικά!!! Άρα εκτιμώ ότι θα γίνουν αναδιαρθρώσεις υποχρεωτικά! Η άποψη μου είναι ότι έως να λήξει η πανδημία το πρωτάθλημα να μην ξεκινήσει, ενώ σε περίπτωση που ανιχνευτεί έστω κι ένα κρούσμα, τότε θα αλλάξουν άρδην τα δεδομένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γ΄ Εθνική: Σκληρή ανακοίνωση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news