Επίθεση εξαπέλυσε στο πρόσωπο του Νεϊμάρ, έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής κατηγορώντας τον για την μη παρουσία του στο παιχνίδι με την Μονακό

Πολύ αρνητικά ήταν τα σχόλια του Κριστόφ Ντουγκαρί, για την απουσία του Νεϊμάρ από τον αγώνα της Παρί κόντρα στην Μονακό, που ανέδειξε πρωταθλήτρια Γαλλίας την ομάδα του Παρισιού.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν μάσησε τα λόγια του για τον Βραζιλιάνο, που βρίσκεται στην πατρίδα του ώστε να αποθεραπευτεί από την επέμβαση στο πόδι που υποβλήθηκε για να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του, κάνοντας του «σκληρή» κριτική.

«Πως γίνεται ο Νεϊμάρ να μην βρίσκεται σε αυτό το παιχνίδι τίτλου; Πως μπορούμε να του δώσουμε τον τίτλο του ηγέτης της ομάδας, όταν δεν βρίσκεται εκεί σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι; Πως γίνεται η Παρί να το ανέχεται κάτι τέτοιο; Πως θα μπορέσει να κοιτάξει τους συμπαίκτες του στα μάτια;

Το θεωρώ πραγματικά σκανδαλώδες. Εάν ήταν στην Μπαρτσελόνα, θα είχε γυρίσει για ένα τέτοιο παιχνίδι και δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν γίνεται να υπάρχει τέτοια νοοτροπία και να πιστεύουμε ότι η Παρί θα πάρει το Champions League», ήταν τα λόγια του.