ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Κίελ και ο Γκέλιος απέκλεισαν την Μπάγερν απ’ το Κύπελλο!

Πρωταγωνιστής ο Γιάννης Γκέλιος, ο Έλληνας τερματοφύλακας της Κίελ, ο οποίος απέκρουσε το 6ο πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στα ουράνια.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Κίελ και ο Γκέλιος απέκλεισαν την Μπάγερν απ' το Κύπελλο!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Κίελ και ο Γκέλιος απέκλεισαν την Μπάγερν απ' το Κύπελλο!
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Κίελ (ομάδα δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου) απέκλεισε την Μπάγερν Μονάχου (2-2 κ.α., παρ., 6-5 πεν.) από το Κύπελλο σε μία τεραστίων διαστάσεων έκπληξη.

Πρωταγωνιστής ο Γιάννης Γκέλιος, ο Έλληνας τερματοφύλακας της Κίελ, ο οποίος απέκρουσε το 6ο πέναλτι του Ρόκα και έστειλε την ομάδα του στα ουράνια.

Στην κανονική διάρκεια, ο Γκνάμπρι έδωσε στο 14’ το προβάδισμα στην ομάδα και όλα έδειχνα πως οι Βαυαροί θα έχουν ένα εύκολο βράδυ.
Ωστόσο, η Κίελ είχε αντίθετη άποψη. Στο 37’ ισοφάρισε με τον Μπαρτέλς και βρήκε τη λύση ακόμα κι όταν ο Λερόι Σανέ έβαλε εκ νέου σε θέση οδηγού την Μπάγερν.

Στο 95’ ο Βαλ με κεφαλιά έστειλε το ματς στην παράταση, όπου δεν άλλαξε κάτι και η πρόκριση οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί, οι παίκτες της Κίελ ήταν απόλυτα ψύχραιμοι απέναντι στον Νόιερ ενώ ο Έλληνας γκολκίπερ της ομάδας από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας ήταν εκείνος, που με την επέμβασή του ουσιαστικά χάρισε την επική πρόκριση στην ομάδα του.

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Σαρ (85’ Παβάρ), Σίλε, Ερναντέζ, Ντέιβις, Κίμιχ, Τολισό (106’ Αλάμπα), Μουσιάλα (48’ Μουσιάλα), Μίλερ, Σανέ (74’ Κόστα), Γκνάμπρι (90+2 Ρόκα)

Χόλστάιν Κίελ: Γκέλιος, Βαλ, Τέσκερ (Κομέντα), Βαν Ντεν Μπεργκ, Ντεμ, Μόιλινγκ (84’ Σέρα), Μεφέρτ (84’ Αρσλάν), Λι, Μπαρτέλς, Μεες (Ρίιζε), Πόραθ (77’ Χάουπτμαν).

Τα ζευγάρια των «16» του Κυπέλλου:

Ροτ-Βάις Εσεν – Λεβερκούζεν
Βόλφσμπουργκ – Σάλκε
Χόλσταϊν Κίελ – Ντάρμσταντ
Ρέγκενσμπουργκ – Κολωνία
Στουτγκάρδη – Γκλάντμπαχ
Βέρντερ Βρέμης – Γκρόιτερ Φιρτ
Λειψία – Μπόχουμ
Μπορούσια Ντόρτμουντ – Πάντερμπορν

Exit mobile version