ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χάαλαντ: Πριν παίξει μπάλα ήταν ράπερ! (vid)

Προτού ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και μπει στις καρδιές όλων, ο Έρλινγκ Χάαλαντ είχε δοκιμάσει τις ικανότητες του στον χώρο της… ραπ σκηνής. Ο Χάαλαντ παρά το γεγονός ότι διανύει το 19ο έτος της ηλικίας του αποτελεί ήδη ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, πριν κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα...
Χάαλαντ

Προτού ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και μπει στις καρδιές όλων, ο Έρλινγκ Χάαλαντ είχε δοκιμάσει τις ικανότητες του στον χώρο της… ραπ σκηνής.

Ο Χάαλαντ παρά το γεγονός ότι διανύει το 19ο έτος της ηλικίας του αποτελεί ήδη ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, πριν κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο νεαρός στράικερ της Ντόρτμουντ είχε ασχοληθεί με το τραγούδι και άμα κρίνουμε και από το αποτέλεσμα, ήθελε να το πάει και ένα βήμα παραπέρα. Ο Χάαλαντ, ήταν μέλος του boyband «FlowKingz», παρέα με δύο φίλους του ενώ στο Youtube, υπάρχει και το τραγούδι του «Kygo jo».

Όπως ήταν λογικό το τραγούδι ξεπέρασε κάθε προσδοκία, φτάνοντας τις 4 εκατομμύρια προβολές. Βέβαια, η ικανότητα του Χάαλαντ στο τραγούδι δεν είναι εξίσου καλή με αυτή του σκοραρίσματος…

Το τραγούδι είναι στα Νορβηγικά και μεταφράστηκε στα Αγγλικά μετά την απαίτηση πολλών να μάθουν τι ακριβώς έλεγε το νεαρό αστέρι της Ντόρτμουντ, το 2016.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ