ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κύπελλο Γερμανίας: Ιστορική συντριβή για Μπάγερν Μονάχου!

Η Μπάγερν Μονάχου αποκλείστηκε για δεύτερη σερί σεζόν από το Κύπελλο Γερμανίας πριν καλά-καλά φτάσει στους 16

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Συνήθως οι θεσμοί του Κυπέλλου κρύβουν εκπλήξεις, αλλά αυτό που έπαθε η Μπάγερν Μονάχου στο Κύπελλο Γερμανίας, δεν έχει προηγούμενο!

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά ΠΕΝΤΕ! Οι Βαυαροί γνώρισαν έναν σοκαριστικό αποκλεισμό από την Γκλάντμπαχ, η οποία τους συνέτριψε με 5-0 στο «Borussia Park». Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα. Όπως ακριβώς διέσυρε τους αντιπάλους της, έτσι βρήκε τον δάσκαλό της.

Τα «πουλάρια» έκαναν ό,τι ήθελαν απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία αγωνίστηκε με βασικούς ποδοσφαιριστές. Τον χορό των τερμάτων άνοιξε ο Κονέ μόλις στο 2′ . Κανείς όμως δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. Οι Μπενσεμπαϊνί και Εμπολό είχαν τρελά κέφια και με δύο γκολ έκαστος σκόρπισαν τους Βαυαρούς.

Ο Αλγερινός χτύπησε μέσα σε ένα εξάλεπτο (15΄-21΄), ενώ ο Ελβετός είχε το δικό του «καυτό» διάστημα (51΄-57΄). Η Μπάγερν Μονάχου αποκλείστηκε από το Κύπελλο Γερμανίας πριν καλά-καλά φτάσει στους «16» για δεύτερη σερί χρονιά. Κάτι που είχε να συμβεί από τη διετία (1995-1996).

 

Κύπελλο Γερμανίας: Αποκλεισμοί για τους «μεγάλους» – Πρόκριση για Σταφυλίδη – Λαμπρόπουλο

Ωστόσο, το σύνολο του Νάγκελσμαν δεν ήταν το μόνο που την πάτησε από τις ομάδες της Bundesliga. Στουτγκάρδη, Λεβερκούζεν και Άουγκσμπουργκ κούνησαν μαντήλι στον θεσμό. Οι Σουηβοί ηττήθηκαν με 2-0 εντός έδρας από την Κολωνία, οι «ασπιρίνες» την πάτησαν απέναντι στην Καρλσρούη (1-2), ενώ η Άουγκσμπουργκ αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Μπόχουμ. Ο Κώστας Σταφυλίδης έπαιξε και στα 120 λεπτά, ενώ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος πέρασε αλλαγή στο 99΄.

 

Exit mobile version