ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κορονοϊός: Θετικός ο Χούμπερς του Ανόβερου

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη και στη Γερμανία ανακοινώθηκε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στη χώρα, που βρέθηκε θετικός στον ιό. Στη Γερμανία υπάρχουν τρεις νεκροί, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα ανέρχονται σε 1.622. Ο 23χρονος Γερμανός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε καραντίνα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας, η οποία συμμετέχει στη...

Κορονοϊός
Κορονοϊός
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη και στη Γερμανία ανακοινώθηκε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στη χώρα, που βρέθηκε θετικός στον ιό.

Στη Γερμανία υπάρχουν τρεις νεκροί, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα ανέρχονται σε 1.622.

Ο 23χρονος Γερμανός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε καραντίνα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας, η οποία συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία, ο Χούμπερς δεν έχει έλθει σε επαφή με συμπαίκτες του από τη στιγμή της μόλυνσης κι έπειτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Σε καραντίνα γιατροί και νοσηλευτές σε Κοζάνη και Καστοριά!

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό ανήκει στην ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας, Λίνφιλντ, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη (10/3) χωρίς όμως να γίνει γνωστό το όνομά του.

Το πρωί της Τετάρτης (11/3) έγινε γνωστό και το πρώτο κρούσμα στο γαλλικό αθλητισμό, καθώς 25χρονος αθλητικής της ομάδας χάντμπολ, Λιμόζ, βρέθηκε θετικός στις εξετάσεις.

Exit mobile version