ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Λειψία – Μπόχουμ 3-0: Ιπτάμενοι «ταύροι» με διαστημικό Ενκουνκού

Η Λειψία πετούσε κόντρα στη Μπόχουμ με τους «ταύρους» να πραγματοποιούν ένα διαστημικό δεκάλεπτο με μπροστάρη τον Ενκουνκού

Λειψία - Μπόχουμ 3-0: Με το έβδομο γκολ του σε πέντε ματς, ο Ενκουνκού οδήγησε τους ταύρους σε δεύτερη σερί νίκη
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στην Ευρώπη μπορεί να παραπέει, αλλά στην Bundesliga… πετάει! Η Λειψία διέλυσε την Μπόχουμ με τους Ενκουνκού και Αντρέ Σίλβα να οργιάζουν! (3-0)

Μετά το 6-0 επί της Χέρτα, η ομάδα του Τζέσι Μαρς προσγειώθηκε ανώμαλα από την Μπριζ, Ωστόσο, οι«ταύροι» βρήκαν τον τρόπο να συνέλθουν με τον εκπληκτικό Κρίστοφερ Ενκουνκού. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα για τη Λειψία την πρώτη ώρα του αγώνα, με την Μπόχουμ να απειλεί αρκετές φορές την εστία του Γκουλάτσι.

Στο πιο καθοριστικό κομμάτι του παιχνιδιού όμως, ο Γάλλος χαφ πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση σφραγίζοντας την επικράτηση των γηπεδούχων. Το κάρο από τη… λάσπη είχε βγάλει λίγο νωρίτερα ο Αντρέ Σίλβα, μετά από ασίστ του Σομπζλάι (69΄).

Τότε, ο Ενκουνκού, με το έκτο (73΄) και έβδομο (78΄) τέρμα του στα πέντε τελευταία ματς κλείδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης για τους «ταύροι» ολοκληρώνοντας ένα διαστημικό δεκάλεπτο. Από αυτά τα διαστήματα που επιβεβαιώνουν γιατί αυτή η ομάδα είναι τόσο fun-to-watch. Όπως και τα τελειώματα του νεαρού Γάλλου

Μια νίκη που έφερε το σύνολο του Μαρς στην έβδομη θέση της Bundesliga στο μείον πέντε από την Ντόρτμουντ, καθώς ακόμα πληρώνει το κακό της ξεκίνημα. Όμως με τέτοιες εμφανίσεις από τη διάδα Ενκουνκού και Σίλβα, η τετράδα φαντάζει ως ο προορισμός για τους ταύρους.

Exit mobile version