ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ινιέστα : «Θα αποφασίσω σύντομα αν θα πάω στην Κίνα»

Δηλώσεις έκανε ο Αντρές Ινιέστα μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού της Μπαρσελόνα με την Τσέλσι, μιλώντας για το μέλλον του. Τα πάντα ανοιχτά άφησε για το που θα βρίσκεται την νέα αγωνιστική χρονιά ο Αντρές Ινιέστα, ο οποίος μάλιστα μίλησε για το ενδεχόμενο να φύγει από την Μπαρτσελόνα και να πάει στην Κίνα. Ο...

Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δηλώσεις έκανε ο Αντρές Ινιέστα μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού της Μπαρσελόνα με την Τσέλσι, μιλώντας για το μέλλον του.

Τα πάντα ανοιχτά άφησε για το που θα βρίσκεται την νέα αγωνιστική χρονιά ο Αντρές Ινιέστα, ο οποίος μάλιστα μίλησε για το ενδεχόμενο να φύγει από την Μπαρτσελόνα και να πάει στην Κίνα.

Ο εμβληματικός αρχηγός των Καταλανών, που έχει γράψει το όνομα του με «χρυσά γράμματα» τόσο με την ομάδα του αλλά και με την Εθνική του είπε για το παιχνίδι :

«Είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και χρησιμοποιήσαμε την εμπειρία μας από τα προηγούμενα χρόνια. Το να βγω αλλαγή ήταν κάτι συμφωνημένο, για να πάρω λίγο ρυθμό στα πόδια μου».

Ενώ στην συνέχεια έκανε αναφορά και για το τι θα κάνει στο τέλος της σεζόν, λέγοντας : «Πρέπει να αποφασίσω πριν τις 30 Απριλίου, για το αν θα μείνω στην Μπαρτσελόνα ή θα πάω στην Κίνα. Πρέπει να ζυγίσω τα πράγματα και να πάρω μία απόφαση».

Exit mobile version