Στιγμιότυπο από το Ιωνικός - ΠΑΟΚ

Ο Ιωνικός θα προσπαθήσει να λύσει αρκετά συμβόλαια τον Ιανουάριο

Λιγότερο από ένας μήνας μένει μέχρι να μπει ο Ιανουάριος και ο Ιωνικός αρχίζει να κάνει τις πρώτες του κινήσεις για τον Ιανουάριο. Συνήθως πρώτα προσπαθείς να διώξεις και μετά να πάρεις. Γι’ αυτό και οι Νικαιώτες έχουν αρχίσει να ενημερώνουν ορισμένους ποδοσφαιριστές πως δεν υπολογίζονται.

Αρκεί να δει κανείς τις τελευταίες αποστολές και θα μπει στο νόημα. Για τους Λουάν, Ντελγκάδο και Μπουένο είχε αναφερθεί το Sportime καιρό πριν. Μόνο που ο τραυματισμός του δεύτερου άλλαξε τα δεδομένα. Ο Κολομβιανός θα μείνει για καιρό εκτός και θα είναι πολύ δύσκολο να βρει ομάδα, εάν αποχωρήσει. Έτσι ο Ιωνικός προτίθεται να τον κρατήσει μέχρι το φινάλε της σεζόν έστω και εάν δεν υπολογίζεται. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί αυτό, θα πρόκειται για μία κίνηση που δείχνει το ήθος του κλαμπ.

Για τους άλλους δύο η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Ο Λουάν ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Στη Νίκαια έχουν να λένε πως πρόκειται για πολύ καλό παιδί που απλώς ποδοσφαιρικά δεν κόλλησε. Υπάρχουν, άλλωστε, πολλές επιλογές στα στόπερ. Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαφέας, Τσιριγώτης και Ρομαό μπορούν να καλύψουν το κενό. Ο Μπουένο έχασε μόνος του την ευκαιρία να προσφέρει παραπάνω πράγματα με τη συμπεριφορά του και την εικόνα που είχε όσο έπαιξε.

Από τους υπόλοιπους, οι Μπάσα, όπως είχαμε αποκαλύψει, και Φουρλάνος επίσης δεν βρίσκονται στα πλάνα της ομάδας. Αμφότεροι θα χρειαστεί να ψαχτούν αλλού. Ο πρώτος από το καλοκαίρι αποτελούσε στοίχημα. Το deal που έκανε ο Ιωνικός ήταν πολύ καλό. Έπεσε κάτω από τα μισά συγκριτικά με τα χρήματα που έπαιρνε στην πρώην ομάδα του. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να προσφέρει αν και είχε ποιότητα.

Τέλος, ξεχωριστή περίπτωση είναι ο Μουστάκης. O 31χρονος βλέποντας ότι δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής, έχει εκφράσει από μόνος του την επιθυμία να κοιτάξει για κάτι άλλο. Σε περίπτωση που δεν το βρει, θα παραμείνει. Διαφορετικά θα πάει κάπου που θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.