Στιγμιότυπο από το Ιωνικός - Βόλος

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ιωνικός για το ματς με την ΑΕΚ

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ προετοιμάζεται ο Ιωνικός. Οι απουσίες που θα έχει λόγω καρτών είναι σημαντικές και έτσι η ενδεκάδα του θα έχει διαφοροποιήσεις.

Οι Νικαιώτες μετά τον πολύτιμο βαθμό που πήραν με το 2-2 κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, καλούνται να κάνουν άλλη μία μεγάλη εμφάνιση, για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα. Το έργο τους κόντρα στην ΑΕΚ είναι δεδομένα απαιτητικό και γίνεται πιο δύσκολο λόγω των απουσιών που υπάρχουν.

Ο Ρομαό, που αποβλήθηκε κόντρα στον Παναιτωλικό, είναι εκτός, ενώ ο Μύγας έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών. Ο 27χρονος είχε παίξει μέχρι τώρα σε όλα τα ματς. Στο μοναδικό, όμως, που δεν ξεκίνησε γιατί αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, ήταν αυτό με τον Παναθηναϊκό. Τότε είχε πάρει φανέλα βασικού ο Κωνσταντινίδης και ήταν τραγικός.

Γι’ αυτό και δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεκινήσει ο 27χρονος. Ο Ιωνικός παίζει ούτως ή άλλως με τριάδα πλέον και αυτό σημαίνει ότι οι πλάγιοι αμυντικοί, είναι full back. Υπάρχει λοιπόν η σκέψη να πάρει την πλευρά ο Ματσούκας. Εάν συμβεί αυτό, θα είναι αν μη τι άλλο έκπληξη καθώς θεωρητικά το ρόστερ αριθμεί τέσσερις δεξιούς μπακ. Ο Μύγας είναι τιμωρημένος, ο Ντελγκάδο τραυματίας, για τον Κωνσταντινίδη αναφερθήκαμε και ο Μουστάκης δεν έχει πάρει λεπτό συμμετοχής. Το ποιος θα καλύψει το κενό του Ρομαό, θα φανεί. Πιθανό το να ξεκινήσει ο Βαφέας. Τέλος, εκτός παραμένει ο τραυματίας Τουράμ.

Η αποστολή: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Μπονέτι, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Λένις.