Φυτανίδης

Ο Σωκράτης Φυτανίδης πείστηκε να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να βοηθήσει τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, που συνεργάζεται με τον Ηρακλή στοχεύοντας στην επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τα τελευταία 24ωρα, ο Σωκράτης Φυτανίδης προπονείται με την ομάδα του Γιώργου Ακριτόπουλου, που έχει ως μοναδικό στόχο την άνοδο στη Football League. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζαμάνης: Δήλωσε περήφανος...

Ο Σωκράτης Φυτανίδης πείστηκε να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να βοηθήσει τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, που συνεργάζεται με τον Ηρακλή στοχεύοντας στην επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τα τελευταία 24ωρα, ο Σωκράτης Φυτανίδης προπονείται με την ομάδα του Γιώργου Ακριτόπουλου, που έχει ως μοναδικό στόχο την άνοδο στη Football League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζαμάνης: Δήλωσε περήφανος που αφήνει τον Πανιώνιο στη Γ’ Εθνική

Η μετακίνηση του Φυτανίδη στον Ηρακλή δεν έχει επισημοποιηθεί, όμως ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής σε μία εκ των δύο φιλικών αναμετρήσεων των «κυανολεύκων» το τρέχον Σαββατοκύριακο, είτε σήμερα (26/09, 17:30) κόντρα στον Αετό Βαρβάρας, είτε την Κυριακή (27/09, 17:30) με αντίπαλο την Αναγέννηση Κολινδρού.