Ηρακλής

Η «Αυτόνομη Θύρα 10» εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, θέτοντας την επιτροπή σωτηρίας που συστήθηκε για την εξεύρεση λύσης προ των ευθυνών τους. «Έχετε αφήσει το κάθε χωριό να παίζει με το όνομα και την ιστορία του Ηρακλή μας», τονίζει μεταξύ άλλων η θύρα 10. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Έχοντας φτάσει κοντά...

Η «Αυτόνομη Θύρα 10» εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, θέτοντας την επιτροπή σωτηρίας που συστήθηκε για την εξεύρεση λύσης προ των ευθυνών τους.

«Έχετε αφήσει το κάθε χωριό να παίζει με το όνομα και την ιστορία του Ηρακλή μας», τονίζει μεταξύ άλλων η θύρα 10.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχοντας φτάσει κοντά στο τέλος του καλοκαιριού αφήσαμε για ακόμη μια φορά τους ΗΡΑΚΛΑΡΧΕΣ να κινήσουν τα νήματα για να βρεθεί λύση στο ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ. Σαν σύνδεσμος πήραμε την απόφαση να μην εμπλακούμε στην όλη διαδικασία και απλά να παρακολουθούμε σιωπηλά την εξέλιξη των πραγμάτων, καθώς για ότι στραβό γίνεται πάντα φταίμε ΕΜΕΙΣ.

Την προηγούμενη εβδομάδα καλέσαμε την «επιτροπή» και τους υπόλοιπους φορείς του ΗΡΑΚΛΗ ώστε να γίνει μια ενημέρωση από τους πρώτους για το τι συμβαίνει όλο αυτό τον καιρό που τρέχετε με «μυστικότητα» τα ραντεβού για την επίλυση του προβλήματος του ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηρακλής: Πιο συμβατή λύση ο Ηρακλής Αμπελοκήπων

Αποδείξατε «κύριοι» ότι είστε πολύ λίγοι για τον ΗΡΑΚΛΗ που ονειρευόμαστε. Έχετε αφήσει το κάθε χωριό να παίζει με το όνομα και την ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ μας. Είναι το τρίτο καλοκαίρι στη σειρά που αφήνεται την ομάδα να διασύρεται με αυτό τον τρόπο. Χασομεράτε το πολύτιμο χρόνο επιβίωσης του ΣΥΛΛΟΓΟΥ αερολογώντας και κάνοντας πως ψάχνετε λύση αλλά για εσάς από ότι φαίνεται μετράει το ΕΓΩ σας και μόνο.

Το χειρότερο απ όλα είναι ότι ψάχνεται για χρήματα από ανθρώπους που αγαπάνε τον ΗΡΑΚΛΗ γιατί είναι η καψούρα τους και νομίζετε πως θα επωφεληθείτε αλλά και από ανθρώπους που έχουν γίνει εχθροί του ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ξέρετε ΕΣΕΙΣ για ποιους μιλάμε) με τα όσα έχουν κάνει στην πλάτη του.

Έχετε στη διάθεση σας ακόμη 1μήνα για την εξεύρεση λύσης του προβλήματος. Φροντίστε να αξιοποιήσετε το χρόνο αυτό όπως πρέπει γιατί αλλιώς θα κριθείτε σαν ηθικοί αυτουργοί και εχθροί του ΣΥΛΛΟΓΟΥ για την όποια μοίρα θα έχει ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

Υ.Γ. Σε μια παλαιότερη ανακοίνωση μας είχαμε γράψει : «Η ομάδα που υποστηρίζουμε ονομάζεται Ηρακλής φοράει κυανολευκα και μέχρι να γίνει το γήπεδο του αγωνίζεται στο καυταντζογλειο. 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ»