ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ειρήνη Παπαδοπούλου: H εμφάνιση – «φωτιά» στην Πάολα – Θα «τρελαθεί» ο Πασχαλάκης (pics)

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια βρίσκεται στην καλύτερή της φάση και ήδη έχει αφήσει πίσω της τη σχέση με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.
Ειρήνη Παπαδοπούλου: H εμφάνιση – «φωτιά» στην Πάολα – Θα «τρελαθεί» ο Πασχαλάκης (pics)

Μπορεί το γνωστό τραγούδι να λέει πως οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουν ποτέ ωστόσο αυτό δεν ισχύει πάντα. Η πανέμορφη Ειρήνη Παπαδοπούλου τραγουδίστρια χώρισε πρόσφατα αλλά δεν τα «έβαψε» μαύρα.  Έβαλε τα καλά της και πήγε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Πάολα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ειρήνη Παπαδοπούλου: H εμφάνιση – «φωτιά» στην Πάολα – Θα «τρελαθεί» ο Πασχαλάκης (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.