ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης στα μαχαίρια!

Χαμός ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό του Αντουάν Γκριεζμάν.

Σφάζονται για τα μάτια του Γκριεζμάν Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης
Συντάκτης: Λευτέρης Παυλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σε ολομέτωπη κόντρα έχουν έρθει Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης! Χαμός στη La Liga με τις δύο ομάδες να βγάζουν μαχαίρια ελέω Αντουάν Γκριεζμάν.

Μεγάλη απορία είχε προκαλέσει η διαχείριση του Γάλλου επιθετικού. Σταθερά έμπαινε ως αλλαγή από τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Σε τέτοιο βαθμό που ρωτήθηκε κιόλας σχετικά αυτές τις μέρες ο Αργεντινός τεχνικός και υποστήριξε πως όταν παίζει λιγότερο, είναι πιο επιδραστικός.

Τελικά δεν άργησε να σκάσει η βόμβα! Σύμφωνα με τη «Marca», Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκονται στα μαχαίρια. Οι Καταλανοί έχουν ήδη κινηθεί δικαστικά σε βάρος των «ροχιμπλάνκος». Ο λόγος είναι φυσικά οικονομικός.

Στη συμφωνία των δύο ομάδων προβλεπόταν πως εάν ο Γκριεζμάν έπαιζε περισσότερο από το 50% των διαθέσιμων λεπτών, τότε θα έπρεπε οι «μπλαουγκράνα» να πάρουν 40.000.000 ευρώ. Την περσινή σεζόν ο Γκριεζμάν αγωνίστηκε στο 81% των διαθέσιμων λεπτών. Ωστόσο, η Ατέτικο ισχυρίζεται πως η συμφωνία ήταν για το πόσο θα αγωνιστεί στη διετία! Γι’ αυτό και τώρα δεν τον βάζουν να παίξει πολύ, προκειμένου να μην πληρωθεί το συγκεκριμένο ποσό. Όλα δείχνουν πως η μεταξύ τους διαμάχη θα λήξει δικαστικά με τους «ροχιμπλάνκος» να ισχυρίζονται ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

ΑΕΚ: Τι θα κάνουν στην Ένωση αν έρθει πρόταση

Παναθηναϊκός: Μένει αυτός ο παίκτης αν και δε θα παίζει

Αυτά είναι τα λάθη του Κορμπεράν που στοίχισαν στον Ολυμπιακό

https://youtu.be/aiB7ikVA-7A

Exit mobile version