ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Ρεάλ εξετάζει τις πιθανότητες για τυχόν επιστροφή του Μοράτα

Φήμες θέλουν την Βασίλισσα να εξετάζει την επιστροφή ενος δικού της παιδιού που δεν περνάει και τις καλύτερες ποδοσφαιρικές του μέρες στο Λονδίνο. Το σενάριο εμπλέκει και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι, καθώς είναι ο πρώτος στόχος των γκαλάκτικος για να διαδεχθεί τον Καρίμ Μπενζεμά. Ωστόσο αν αυτό δεν συμβεί, τότε ο νο1 στόχος θα γίνει και...
Η Ρεάλ εξετάζει τις πιθανότητες για τυχόν επιστροφή του Μοράτα

Φήμες θέλουν την Βασίλισσα να εξετάζει την επιστροφή ενος δικού της παιδιού που δεν περνάει και τις καλύτερες ποδοσφαιρικές του μέρες στο Λονδίνο.

Το σενάριο εμπλέκει και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι, καθώς είναι ο πρώτος στόχος των γκαλάκτικος για να διαδεχθεί τον Καρίμ Μπενζεμά. Ωστόσο αν αυτό δεν συμβεί, τότε ο νο1 στόχος θα γίνει και πάλι ο γνώριμος Αλβάρο Μοράτα.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι αν τελικά πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Πολωνού φορ στην Ρεάλ, τότε η Μπάγερν θα είναι αυτή που θα δώσει μάχη για να κάνει δικό της τον Αλβάρο και να καλύψει το κενό!

Μπορεί ο 25χρονος Ισπανός να πήρε το περασμένο καλοκαίρι μια πολύ ακριβή μεταγραφή για την Τσέλσι, όμως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα Αγγλικά δεδομένα, με αποτέλεσμα φέτος να μένει πολλές φορές στον πάγκο και να αμφισβητείται η αξία του.

Στην Ρεάλ τον ξέρουν και τους ξέρει και οι δυο πλευρές έχουν αφήσει ένα παραθυράκι ανοιχτό, ώστε ο Αλβάρο να μπεί στο γήπεδο  για τρίτη φορά την φανέλα της Βασίλισσας.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.