ΙΣΠΑΝΙΑ

Ίσκο : «Η Ρεάλ δεν μου δείχνει την εμπιστοσύνη που χρειάζομαι»

Πέταξε τις σπόντες του ο Ισπανός, μετά το παιχνίδι με την Αργεντινή
Ίσκο : «Η Ρεάλ δεν μου δείχνει την εμπιστοσύνη που χρειάζομαι»

Ο κορυφαίος παίκτης στην νίκη της Ισπανίας κόντρα στην Αργεντινή με 6-1 ήταν ο Ίσκο, ο οποίος μάλιστα σκόραρε και τρία γκολ, δίνοντας τα πάντα για την Εθνική του ομάδα.

Μετά την λήξη του παιχνιδιού, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός,  έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι αλλά και τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στην Ρεάλ, όταν φυσικά παίρνει χρόνο συμμετοχής, πετώντας μάλιστα και τις σπόντες του.

Αρχικά είπε για το παιχνίδι : «Παρά το αποτέλεσμα, το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Έκανα τα πράγματα πολύ δύσκολα για εμάς, ήταν πολύ επιθετικοί.

Δεν πρέπει να ξεχάσουν αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας μας, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η νίκη μπορεί να μας δώσει πολλά».

Στην συνέχεια μίλησε και για την διαφορά ανάμεσα σε Εθνική – Ρεάλ, λέγοντας :

«Στην Μαδρίτη δεν έχω την εμπιστοσύνη που χρειάζομαι. Τα παιχνίδια με την Εθνική ομάδα, μου δίνουν ζωή και έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή. Θέλω να δείξω ότι είμαι καλός παίκτης.

Ο Λοπετέγκι μου δείχνει αυτοπεποίθηση με τον χρόνο συμμετοχής που μου δείχνει. Μπορεί να είμαι εγώ το πρόβλημα στην Ρεάλ. Δεν ξέρω πώς να κερδίσω την εμπιστοσύνη του Ζιντάν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ίσκο : «Η Ρεάλ δεν μου δείχνει την εμπιστοσύνη που χρειάζομαι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.