ΠΑΟΚ

Γιώργος Σαββίδης «Έχω έναν ήρωα, τον ονομάζω πατέρα»

Χθές είχε τα γενέθλια του ο πατέρας σήμερα ο υιός! Ο Γιώργος Σαββίδης, γιός του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ Ιβάν, έκλεισε σήμερα τα 27 του χρόνια και έκανε κάποιες σχετικές αναρτήσεις στο Instagram. “Έχω έναν ήρωα, τον ονομάζω πατέρα. Είσαι ο πιο υπέροχος άνθρωπος του κόσμου. Χρόνια πολλά σε μένα, αλλά μεγάλη αγάπη για σένα”, ανέφερε, συνδυάζοντας...
Γιώργος Σαββίδης «Έχω έναν ήρωα, τον ονομάζω πατέρα»

Χθές είχε τα γενέθλια του ο πατέρας σήμερα ο υιός!

Ο Γιώργος Σαββίδης, γιός του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ Ιβάν, έκλεισε σήμερα τα 27 του χρόνια και έκανε κάποιες σχετικές αναρτήσεις στο Instagram.

“Έχω έναν ήρωα, τον ονομάζω πατέρα. Είσαι ο πιο υπέροχος άνθρωπος του κόσμου. Χρόνια πολλά σε μένα, αλλά μεγάλη αγάπη για σένα”, ανέφερε, συνδυάζοντας τα λόγια του με μια φωτογραφία που απεικονίζει στην Τούμπα τον ίδιο και τον Ιβάν να αγκαλιάζονται.

Στο δεύτερο ποστάρισμα του έκανε αναφορά στον εαυτό του και στον ΠΑΟΚ:

“Να είμαι γερός και ΠΑΟΚ. Πρόλογο μην τρως. Υ.Γ. Υπομονή να έχετε και έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας. Χρόνια πολλά σε μένα”.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Σαββίδης «Έχω έναν ήρωα, τον ονομάζω πατέρα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.