ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρεάλ Μαδρίτης: «Σπάει» τα ταμεία για τον Εμπαμπέ

Η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με ξένο μέσο θα προσφέρει 117 εκατομμύρια για να κάνει δικό της τον Εμπαπέ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να καταθέσει σύντομα πρόταση στην Παρί για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ.
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να καταθέσει σύντομα πρόταση στην Παρί για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Καταιγιστική ήταν στην πρεμιέρα της, στην La Liga, κόντρα στην Αλαβές εκτός έδρας, την οποία και κέρδισε με 4-1.

Η «Βασίλισσα» της Ευρώπης, σύμφωνα με μέσο ενημέρωσης που εδρεύει στην Γαλλία, θέλει να ενισχυθεί στην επίθεση με την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Έτσι σύμφωνα με την εφημερίδα «Parisien», είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην ομάδα του Ποτσετίνο, ύψους 117 εκατομμυρίων ευρώ, για να κάνει δικό της την Γάλλο σταρ.

Ο τελευταίος δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του, με την ομάδα της πρωτεύουσας, και η παραμονή του, μετά τον ερχομό του Λιονέλ Μέσι, δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρη.

Άλλωστε δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του, να φορέσει τα χρώματα της Ρεάλ. Η πρόταση των «Μερένχες», μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 15ο εκατομμύρια, αν ο Φλορεντίνο Πέρεθ, καταφέρει και πουλήσει τον Μάρτιν Έντεγκααρντ στην Άρσεναλ.

Πάντως την χθεσινή ημέρα η Παρί κέρδισε την Στασμπούργκ και πέτυχε το δύο στα δύο στην League 1, με σκορ 4-2. Σ’ αυτό το παιχνίδι ο Εμπαπέ ξεκίνησε, στην βασική εντεκάδα και μάλιστα σημείωσε και το 2-0, στο 25` της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Μέσι έβλεπε, ο Εμπαπέ κέρναγε! (vid)

Μπαρτσελόνα: No Μέσι, no… party – Δεν έκανε sold out σε 29.803 εισιτήρια!

Συναγερμός στην Ακτή Ελεφαντοστού: Κρούσμα Έμπολα μετά από σχεδόν 30 χρόνια

Exit mobile version