ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρεάλ: «Μύδροι» από τον Ισπανικό Τύπο για τον αποκλεισμό από την Αλκογιάνο» (pics)

Για ντροπή κάνει λόγο η Marca αναφερόμενη στον αποκλεισμό-σοκ της Ρεάλ Μαδρίτης από την Αλκογιάνο και για ταπείνωση η Mundo Deportivo.

Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

«Μύδρους» εξαπολύει ο Τύπος της Ισπανίας κατά της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον αναπάντεχο αποκλεισμό της «βασίλισσας» στο Κύπελλο από την Αλογιάνο, ομάδα Γ’ κατηγορίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη ιστορικό κάζο στο Αλικάντε, καθώς γνώρισε στην παράταση (1-1 η κανονική διάρκεια) την ήττα (2-1) από την Αλκογιάνο της τρίτης κατηγορίας (που έπαιζε και με 10 παίκτες) και τον αποκλεισμό από το Copa del Rey.

Η ομάδα της τρίτης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου επικράτησε εντός έδρας των «μερένχες» με σκορ 2-1 στην παράταση με την κανονική διάρκεια να είναι 1-1!

Έτσι οι μεγάλες εφημερίδες και ιστοσελίδας της Ισπανίας κάνουν λόγο για «ντροπή» και ασκούν σκληρή κριτική στον Ζιεντίν Ζιντάν και τους παίκτες του.

Συγκεκριμένα «Ντροπή», αναφέρει η Marca και επισημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει απ’ αυτήν έχοντας μια μεγάλη φωτογραφία του Ζιντάν, ο οποίος αποχωρεί με το κεφάλι σκυμμένη

Ταπείνωση θεωρεί είναι το αποτέλεσμα για την καταλανική «Mundo Deportivo».

Δείτε παρακάτω τα σχετικά πρωτοσέλιδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρης: Πάει για το «μπαμ» με Μήτρογλου!

Survivor: Ανησυχία για την υγεία της Άννας Μαρία Βέλλη – Τι «τρόμαξε» την παραγωγή

Exit mobile version