Έξι παίκτες της Γιουβέντους αναμένεται να δουν σύντομα την πόρτα της εξόδου, μιας και η πορεία της ομάδας δεν είναι η αναμενόμενη.

Έξι παίκτες της Γιουβέντους αναμένεται να δουν σύντομα την πόρτα της εξόδου!

Τι και αν η Γιουβέντους κάνει καλές γιορτές μετά τη νίκη επί της Κάλιαρι; Η σεζόν που πραγματοποιεί είναι μια από τις χειρότερες, με αποτέλεσμα να έρχονται σημαντικές αλλαγές στην ομάδα το νέο έτος.

Το να μένει εκτός εκτός τίτλου από την 10η μόλις αγωνιστική είναι σίγουρα κάτι μη συνηθισμένο, με τον στόχο πλέον να είναι η μάχη για να παίξει στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Σύμφωνα με την «Corriere Dello Sport», έξι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους βρίσκονται στην έξοδο και θα γίνει προσπάθεια να αποχωρήσουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πρόκειται για τους Αρτούρ, Μπεντανκούρ, Κουλουσέφσκι, ΜακΚένι, Ραμπιό και Ράμσεϊ.

Από ‘κει και πέρα, σε αυτή τη λίστα ενδέχεται να προστεθεί και ο Αλβάρο Μοράτα, ο οποίος φαίνεται να ζητά μεταγραφή για τη Μπαρτσελόνα του Τσάβι.

Να σημειωθεί πως το άμεσο μέλλον υπάρχει ο στόχος του Σούπερ Καπ Ιταλίας με την Ίντερστις 12 Ιανουαρίου.

Βέβαια είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί, με τους ανθρώπους των δύο ομάδων να έχουν έρθει σε επαφή και να  ετοιμάζονται να κάνουν αίτημα αναβολής στην ιταλική ομοσπονδια.

Μάλιστα, η προπώληση των εισιτηρίων έχει παγώσει, με τις ομάδες να θεωρούν πως αν γίνει στο τέλος της σεζόν το εν λόγω παιχνίδι, τότε το «Τζουζέπε Μεάτσα» που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι μπορεί να έχει ακόμη και 100% πληρότητα στις κερκίδες, αντί του 50% που θα έχει τώρα.