ΙΤΑΛΙΑ

Γιουβέντους-Νάπολι: Όλα για την πρώτη κούπα!

Το πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν στην Ιταλία διεκδικούν απόψε η Νάπολι και η Γιουβέντους. 

NAPLES, ITALY - JANUARY 26: Fabian Ruiz of SSC Napoli competes for the ball with Blaise Matuidi ,Cristano Ronaldo and Paulo Dybala of Juventus ,during the Serie A match between SSC Napoli and Juventus at Stadio San Paolo on January 26, 2020 in Naples, Italy. (Photo by MB Media/Getty Images)
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν στην Ιταλία διεκδικούν απόψε η Νάπολι και η Γιουβέντους.

Σήμερα το βράδυ (22:00, Mega) θα γίνει γνωστή η ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο Ιταλίας για την φετινή σεζόν, καθώς διεξάγεται στο «Ολίμπικο» της Ρώμης ο τελικός της διοργάνωσης ανάμεσα στη Νάπολι και την -πολυνίκη του θεσμού- Γιουβέντους.

Οι «παρτενοπέι» απέκλεισαν την Ίντερ, τη στιγμή που η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε το εμπόδιο της Μίλαν, στις ρεβάνς των δύο ημιτελικών που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο.

Η Νάπολι ψάχνει το δέκατο τρόπαιο στην ιστορία της και έκτο στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ οι «μπιανκονέρι» θέλουν να προσθέσουν το 14ο Κύπελλο Ιταλίας στην τροπαιοθήκη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η Τσέλσι θέλει τον Ρονάλντο και θα την βοηθήσει ο Ζορζ Μέντες!

Στα αγωνιστικά ο Τζενάρο Γκατούζο δεν υπολογίζει τον Οσπίνα (τιμωρημένος) αλλά και τον Μανωλά (τραυματίας), ενώ θα κάνει αλλαγές και για λόγους τακτικής.

Συγκεκριμένα, η Νάπολι θα παίξει με τους Μερέτ, Μάριο Ρούι, Κουλιμπαλί, Μαξίμοβιτς και Ντι Λορέντσο. Στα χαφ θα επιστρέψει ο Φαμπιάν Ρούιθ μαζί με τον Ντέμε και τον Ζιελίνσκι. Φανέλα βασικού θα πάρει ο Ινσίνιε και θα τον πλαισιώσουν ο Καγεχόν μαζί με έναν εκ των Μίλικ και Μέρτενς.

Από την άλλη, ο Μπουφόν θα υπερασπιστεί την εστία της Γιουβέντους, έχοντας τους Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι και Άλεξ Σάντρο μπροστά του.

Στα χαφ θα παίξουν ο Κεντίρα μαζί με τον Ματουϊντί και τον Μπεντακούρ. Ο Κουαδράδο, αντί του Ντόγκλας Κόστα, θα συμπληρώσει την ενδεκάδα μαζί με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντιμπάλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, ενώ, εάν μετά τη συμπλήρωση των 90 λεπτών δεν υπάρχει νικητής, οι δύο φιναλίστ θα λύσουν απευθείας τις… διαφορές τους στα πέναλτι.

Exit mobile version