Ο Κάρσντορπ με τη φανέλα της Ρόμα

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ζοσέ Μουρίνιο ο Ρικ Κάρσντορπ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ρικ Κάρσντορπ για τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο δεξιός μπακ της Ρόμα έβγαλε το καπέλο στον προπονητή του.

Βρίσκεται στη Ρόμα από το 2017, αλλά φαίνεται πως με τον Πορτογάλο έχει κολλήσει περισσότερο από κάθε άλλον τεχνικό. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Κάρσντορπ, πριν από εκείνον, έβγαινε και έπινε. Έκανε μία ζωή που δεν συνάδει τόσο σε ποδοσφαιριστή. Πλέον, έχει αλλάξει. Αυτός ίσως να είναι και ένας λόγος για τον οποίο πολύ δύσκολα βγαίνει πια από την ενδεκάδα. Μόνο ένα ματς πρωταθλήματος έχει χάσει, αυτό με την Ίντερ λόγω καρτών. Συνολικά έχει 24 συμμετοχές φέτος και θα μπορούσε να πει κανείς πως πραγματοποιεί την πιο μεστή σεζόν του από τη στιγμή που πήγε στη Ρώμη.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ElfVoetbal μεταξύ άλλων είπε: «Ο Μουρίνιο με κάνει καλύτερο. Μου άρεσε να πίνω και να βγαίνω έξω, τώρα δεν συμβαίνει πια. Ο λόγος που ήρθα να παίξω στο εξωτερικό ήταν ακριβώς για το έργο της Ρόμα. Εδώ στη Ρώμη σε αφήνουν πραγματικά ήσυχο. Οι άνθρωποι σέβονται την ιδιωτικότητα του καθενός. Σίγουρα με πλησιάζουν όταν περπατάω στο δρόμο, αλλά γενικά οι οπαδοί δεν υπερβάλλουν. Για παράδειγμα, αν είμαι έξω για δείπνο, περιμένουν υπομονετικά μέχρι το τέλος για να ζητήσουν ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία».