ΙΤΑΛΙΑ

Νάπολι – Μπολόνια 3-0: Περίπατος για τους «παρτενοπέι» – Κούρσα για δύο με Μίλαν

Με τον Ινσίνιε να σκοράρει δύο φορές, η Νάπολι συνεχίζει την ξέφρενη πορεία στη Serie A μαζί με τη Μίλαν

Νάπολι - Μπολόνια 3-0: Ο Λορέντσο Ινσίνιε σκόραρε δις και βρίσκεται ένα γκολ πίσω από την επίδοση του τεράστιου Ντιέγκο Μαραντόνα
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Χέρι χέρι με τη Μίλαν στην κορυφή του Καμπιονάτο συνεχίζει να πηγαίνει η Νάπολι, η οποία φιλοδώρησε την Μπολόνια με 3-0.

Από νωρίς οι «παρτενοπέι» έδειξαν τις διαθέσεις τους στους «ροσομπλού» του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι και οι παίκτες του είχαν μελετήσει το 2-4 από τη Μίλαν. Επομένως ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

Το γρήγορο προβάδισμα από τον Φαμπιάν Ρουίθ έλυσε τα πόδια των Ναπολιτάνων (18΄). Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ανέλαβε δράση ο Λορέντσο Ινσίνιε. Ο αρχηγός της Νάπολι «μίλησε» δύο φορές από τα έντεκα βήματα (41΄, 62΄), φτάνοντας τα 114 γκολ με την φανέλα της.

Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται μόλις ένα τέρμα πίσω από την επίδοση του Ντιέγκο Μαραντόνα (115) και έξι από εκείνη του Ντρίες Μέρτενς.

Ο Ινσίνιε καταχειροκροτήθηκε κατά την αντικατάστασή του και το 3-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι μοιράζεται την πρωτιά με τη Μίλαν. Είναι μάλιστα οι μόνοι σύλλογοι στη Serie A που συνεχίζουν αήττητοι. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, «ροσονέρι» και Ναπολιτάνοι έχουν δημιουργήσει μια κούρσα για δύο με στόχο το scudetto. Την ίδια στιγμή, μόνο η Ίντερ δείχνει ικανή να της κυνηγήσει με αξιώσεις.

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A μετά την άνετη νίκη της Νάπολι:

Νάπολι και Μίλαν έχουν δημιουργήσει μια κούρσα για δύο, που μόνο η Ίντερ μοιάζει ικανή να ακολουθήσει

Ολυμπιακός: Ο Μανωλάς πιέζει τη Νάπολι να φύγει τον Ιανουάριο

Serie A: Η Μπολόνια προσγείωσε για τα καλά τη Λάτσιο

Exit mobile version