ΙΤΑΛΙΑ

Serie A: Ζητούν να δοθεί το πρωτάθλημα στην Αταλάντα!

Το… κίνημα που ζητά να δοθεί ο φετινός τίτλος της Serie A στην Αταλάντα ως ελάχιστος φόρος τιμής σε όσα ζει το Μπέργκαμο εξαιτίας του κορονοϊού μεγαλώνει καθημερινά! Η πόλη, που «θερίζει» ο κορονοϊός, εκεί που δεν προλάβαιναν να θάψουν τους νεκρούς τους. Το μέρος, όπου όταν τελειώσει όλο αυτό τίποτα πια δεν θα είναι...

Αταλάντα
Αταλάντα
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το… κίνημα που ζητά να δοθεί ο φετινός τίτλος της Serie A στην Αταλάντα ως ελάχιστος φόρος τιμής σε όσα ζει το Μπέργκαμο εξαιτίας του κορονοϊού μεγαλώνει καθημερινά!

Η πόλη, που «θερίζει» ο κορονοϊός, εκεί που δεν προλάβαιναν να θάψουν τους νεκρούς τους. Το μέρος, όπου όταν τελειώσει όλο αυτό τίποτα πια δεν θα είναι όπως πριν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η Premier League σκέφτεται επιστροφή τον Ιούνιο

Η καμπάνια «Σκουντέτο στη Ντέα» οργανώνεται μέσω της ιστοσελίδας change.org με στόχο να απονεμηθεί ο φετινός τίτλος της Serie A στο καμάρι του Μπέργκαμο, στην Αταλάντα, στην ομάδα που τους έβγαλε όλους φέτος στο δρόμο με τις επιτυχίες της.

Μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας της πανδημίας η Αταλάντα ήταν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα την καλύτερη επίθεση ως τότε, ενώ πήρε και την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, αποκλείοντας τη Βαλένθια.

 

 

Exit mobile version