ΙΤΑΛΙΑ

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Επιστρέφει πιο ορεξάτος από ποτέ!

Σαν θηρίο στο κλουβί ήταν τους προηγούμενους μήνες ο μεγάλος Σουηδός, ο οποίος είναι πιο ορεξάτος από ποτέ για να πατήσει ξανά χορτάρι

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Επιστρέφει πιο ορεξάτος από ποτέ!
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σαν θηρίο στο κλουβί ήταν τους προηγούμενους μήνες ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος δεν θα αργήσει να πατήσει ξανά χορτάρι.

Ο 39χρονος επιθετικός της Μίλαν χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο που αποκόμισε από το ντέρμπι με τη Γιουβέντους τον περασμένο Μάιο.

Ένα χτύπημα που του κόστισε και τη συμμετοχή του στο τελευταίο EURO της καριέρας του. Ωστόσο, τέσσερις μήνες μετά, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι πιο έτοιμος και ορεξάτος από ποτέ για να αγωνιστεί.

Λίγες ημέρες πριν μπει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του, ο Ζλάταν, ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα που θα αρχίσει με Serie A σε συντηρητικό βαθμό και θα συνεχιστεί με Champions League.

Η Μίλαν που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (12/09) τη Λάτσιο του Μαουρίτσιο Σάρι που φέτος επίσης βγάζει… μάτια. Εκεί ο Σουηδός θα είναι στην αποστολή και αναμένεται να πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής. Ίσως και να αγωνιστεί μαζί με τον Ολιβιέ Ζιρού σε ένα δίδυμο γερόλυκων.

Το ματς στο Σαν Σίρο θα είναι η καλύτερη ευκαιρία πριν την πρεμιέρα των ροσονέρι στο Champions League, με την Λίβερπουλ.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα και Nike: Στα άκρα οι σχέσεις τους!

MEGA Poll: Ποιος θέλετε να είναι ο επόμενος προπονητής στην Εθνική Ελλάδας;

Mad Clip: Ανατροπή! Δεν σκοτώθηκε ακαριαία! Η αιτία θανάτου του

Exit mobile version