ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με χατ-τρικ Αραβίδη, ο ΟΦΗ 3-0 τη Νίκη Βόλου

Οι Κρητικοί είχαν ένα πολύ εύκολο απόγευμα κόντρα στην ομάδα της Γ’ Εθνικής και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο

Συντάκτης: Τάσος Τσόλκας Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων και νίκησε εύκολα με 3-0.

Οι Κρητικοί παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές κόντρα στην ομάδα τη Γ’ Εθνικής και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε με χαρακτηριστική ευκολία. Πλέον έχουν τέσσερις βαθμούς μετά και την ισοπαλία με την Ξάνθη.

Ο Χρήστος Αραβίδης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας. Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 3’, ενώ πέτυχε το 2-0 στο 30’.

Ο Ντίνας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αραβίδης σηκώθηκε ψηλότερα από τον προσωπικό του αντίπαλο, κάνοντας το 2-0.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 87’, με πέναλτι που κέρδισε ο Νοικοκυράκης κι ανέλαβε να εκτελέσει ο Αραβίδης, ο οποίος βρήκε δίχτυα κι έγινε έτσι το 3-0!

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Μπολάκης, Παπάζογλου, Κομεσίδης (58’ Μιχόγεβιτς), Κοιλιάρας (77’ Νοικοκυράκης), Νάστος, Οικονόμου, Ντίνας, Σασί, Δεληγιαννίδης, Αραβίδης.

Νίκη Βόλου (Γιώργος Κούτσης): Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Ρόβας, Τσεμπερίδης, Καρτσαμπάς, Δωματάς (74’ Ιορδανίδης), Μέτσε (68’ Φάμπιο), Βουκομάνοβιτς (58’ Τζιώρας), Μακένγκο, Ντινιωτάκης, Καντούτσης.

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής του Κυπέλλου

Ευχάριστα νέα για Βουό στον ΟΦΗ

Exit mobile version