ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τρίκαλα-Νίκη Βόλου 0-1: Η Θεσσαλία «βάφτηκε» μπλε! (vid)

Η Νίκη Βόλου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο θεσσαλικό ντέρμπι κόντρα στα Τρίκαλα.

Η Νίκη Βόλου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο θεσσαλικό ντέρμπι κόντρα στα Τρίκαλα.
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το εισιτήριο για την φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας εξασφάλισε η Νίκη Βόλου, καθώς επικράτησε με 1-0 στα Τρίκαλα.

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς όπως διαβάσατε στο Sportime σημειώθηκαν επεισόδια με τραυματισμό και προσαγωγές.

Τίποτα όμως παραπάνω δεν είχαμε στη συνέχεια, καθώς οι φίλοι και των δύο ομάδων έδωσαν άλλο χρώμα στο ματς. Κάτι που σίγουρα έλειψε όλον αυτόν τον καιρό της πανδημίας.

Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην είχαμε γκολ, είχαμε όμως καλό ρυθμό, με τους γηπεδούχους να χάνουν την μεγαλύτερη ευκαίρια με την κεφαλιά του Πέλκα στο 33′.

Στο 74′ έλαβε χώρα η φάση που καθόρισε ουσιαστικά το παιχνίδι. Ο διαιτητής Βρέσκας υπέδειξε παράβαση στο μαρκάρισμα του Ευθυμίου στον Μιράντα, με τον Ροχάνο να νικά τον Σεντουριόν που έπεσε σωστά για το 0-1.

Τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει ως το φινάλε με τους Βολιώτες να παίρνουν την σπουδαία νίκη-πρόκριση.

Οι ενδεκάδες:

ΑΟ Τρίκαλα (Τ. Καβακάς): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Παρέδες, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ευθυμίου (83′ Νιάρος), Ελευθεριάδης (80′ Νίζιτς), Πέλκας, Κουσκουνάς, Χειρίτραντας

Νίκη Βόλου (Αλ. Βοσνιάδης):Μπάγιτς, Πάνος, Παναγιωτίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης (62′ Τζοβάρας), Τσουκαλάς, Μιράντα (90′ Αλιατίδης), Κάσσος, Βλαχομήτρος (46′ Γκαρσία), Ροχάνο (87′ Τζιώρας).