ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ατομικό ο Μπαχανάκ, εκτός ο Ασίγκμπα

Την Τετάρτη (2/12) ξεκίνησε ουσιαστικά η Λαμία την προετοιμασία της για το παιχνίδι που έρχεται με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ματς κομβικό προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις των «κυανόλευκων» και η αισιοδοξία εν όψει και της δύσκολης συνέχειας. Τα προβλήματα για τον Μπάμπη Τεννέ δεν λείπουν. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ οι Ασίγκμπα...

Λαμία Ασίγκμπα
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Την Τετάρτη (2/12) ξεκίνησε ουσιαστικά η Λαμία την προετοιμασία της για το παιχνίδι που έρχεται με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ματς κομβικό προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις των «κυανόλευκων» και η αισιοδοξία εν όψει και της δύσκολης συνέχειας.

Τα προβλήματα για τον Μπάμπη Τεννέ δεν λείπουν. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ οι Ασίγκμπα και Μπαχανάκ αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμών. Ο δεύτερος δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, αλλά έκανε ατομικό. Τον πρώτο είναι δύσκολο να τον έχουν οι Φθιώτες στα Ιωάννινα.

Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, την Τετάρτη ο Αφρικανός ήταν εκτός. Επί Τεννέ έχει επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και ενδεχόμενη απουσία του θα αναγκάσει τον έμπειρο τεχνικό να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα.

Exit mobile version