Λαμία: Μέσα Θεοδωρόπουλος και Μπουλούλης, έξω οι... γνωστοί

Δύσκολο έργο έχει τη Δευτέρα (11/1) η Λαμία. Αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΔΑΚ και έχοντας ανάγκη από βαθμούς στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Τα προβλήματα δεν είναι λίγα. Βύντρα, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Χατζηστραβός, Τσούκαλος και Σταμούλης παραμένουν εκτός, ενώ ο Μαρτίνεθ μόλις αποκτήθηκε. Ωστόσο, Θεοδωρόπουλος και Μπουλούλης επιστρέφουν για τη Λαμία....

Δύσκολο έργο έχει τη Δευτέρα (11/1) η Λαμία. Αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΔΑΚ και έχοντας ανάγκη από βαθμούς στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Τα προβλήματα δεν είναι λίγα. Βύντρα, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Χατζηστραβός, Τσούκαλος και Σταμούλης παραμένουν εκτός, ενώ ο Μαρτίνεθ μόλις αποκτήθηκε. Ωστόσο, Θεοδωρόπουλος και Μπουλούλης επιστρέφουν για τη Λαμία. Δύσκολα, πάντως, κάποιος εκ των δύο θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά η αποστολή: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ζιούλης, Σκόνδρας, Βλάχος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς και Αραμπούλι.