ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός : Γενική είσοδο 15 ευρώ με Ολυμπιακό

Γενική είσοδο 15 ευρώ, όρισε η διοίκηση της ομάδας της Λειβαδειάς, κόντρα στον Ολυμπιακό (31/3, 19:30).
Λεβαδειακός : Γενική είσοδο 15 ευρώ με Ολυμπιακό

Το Σάββατο (31/3) θα υποδεχτεί ο Λεβαδειακός στο γήπεδο του, την ομάδα του Ολυμπιακού για την 26η αγωνιστική της Super League.

Οι Βοιωτοί, εξέδωσαν μία ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσουν τους φιλάθλους τους, κάνοντας παράλληλα γνωστό, πως θα υπάρχει γενική είσοδο στην τιμή των 15 ευρώ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση :

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι  θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων του αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διεξαχθεί το Σάββατο 31/3 και ώρα 19:30.

Η Γενική είσοδος  είναι στην τιμή των 15 ευρώ.

* Η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα είναι δωρεάν

Ημέρες και ώρες λειτουργίας για την έκδοση εισιτηρίων στα γραφεία της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, στην Πλατεία Μαγιάκου :

Παρασκευή 30/3    από  10:00 έως 22:00

Σάββατο 31/3      από 10.00

Προϋποθέσεις αγοράς εισιτηρίων:

Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η καταχώρηση και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) κάθε φιλάθλου. Η καταχώριση ΑΜΚΑ ισχύει και για τους ανήλικους φιλάθλους.

Οι φίλαθλοι του εξωτερικού που δεν έχουν ελληνική υπηκοότητα,  μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους,  με τη δήλωση του αριθμού διαβατηρίου τους.

Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει ένα εισιτήριο στο όνομα του, αφού το δικαίωμα χρήσης, είναι προσωπικό και δε μεταβιβάζεται.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεβαδειακός : Γενική είσοδο 15 ευρώ με Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.