ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός: Μία ανάσα από τον Θέμη Τζημόπουλο

Αποφασισμένος να ανέβει είναι ο Λεβαδειακός και το δείχνει αυτό και με τις μεταγραφές που κάνει. Τελευταία στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.  Έτοιμος για μία ακόμη προσθήκη είναι ο Λεβαδειακός και αυτή επίσης από το πάνω ράφι. Ο Θέμης Τζημόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Βοιωτούς και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα. Έως...
Λεβαδειακός: Μία ανάσα από τον Θέμη Τζημόπουλο

Αποφασισμένος να ανέβει είναι ο Λεβαδειακός και το δείχνει αυτό και με τις μεταγραφές που κάνει. Τελευταία στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. 

Έτοιμος για μία ακόμη προσθήκη είναι ο Λεβαδειακός και αυτή επίσης από το πάνω ράφι. Ο Θέμης Τζημόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Βοιωτούς και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα.

Έως τα τέλη Δεκεμβρίου βρισκόταν στην Κορόνα Κίελτσε. Εκεί φέτος είχε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο. Την περσινή σεζόν είχε συνολικά 21 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Κορόνα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ακράτητο και ακολούθησαν Βέροια και Κέρκυρα. Στη συνέχεια πήγε στον Εθνικό Αστέρα και τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του τα πέρασε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μεταξύ άλλων με τους Ηπειρώτες έπαιξε και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!