ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός: Τα ψώνια από Νίκαια και ο λόγος που «τσάκισε» του Μανιά

Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις που θέλει να κάνει ο Λεβαδειακός.

Ιωνικός: Προς επιβεβαιώση του Sportime, o Αλμπέρτο Μπουένο έλυσε το συμβόλαιο του με τους Νικαιώτες.
Ιωνικός: Προς επιβεβαιώση του Sportime, o Αλμπέρτο Μπουένο έλυσε το συμβόλαιο του με τους Νικαιώτες.
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Την κούρσα στον νότιο όμιλο της Super League 2 οδηγεί ο Λεβαδειακός έχοντας ματς παραπάνω. Για να διασφαλίσει πως θα συνεχίσει έτσι, ψάχνει ορισμένες πινελιές για τον Ιανουάριο.

Μία μεταγραφή έχει κάνει έως τώρα και αυτή είναι ο Παναγιώτης Συμελίδης προς επιβεβαίωση του Sportime. Ο 29χρονος επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, ανακοινώθηκε και σειρά παίρνουν οι επόμενοι.

Η αναζήτηση για επιθετικό συνεχίζεται, αφού χάλασε του εκλεκτού. Αυτός ήταν ο Μιχάλης Μανιάς. Επαφές έγιναν με τον 31χρονο, αλλά εκείνος τελικά γύρισε στην Κύπρο. Τα χρήματα που του έδωσε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας για το υπόλοιπο της σεζόν ήταν ελαφρώς περισσότερα.

Από εκεί και πέρα, ο Λεβαδειακός κοιτάει και προς Νίκαια. Για το δεξί άκρο της άμυνας εδώ και μέρες έχει προταθεί ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος. Σε πρώτη φάση έγιναν δεύτερες σκέψεις, αλλά η περίπτωσή του δεν έχει καεί. Εξακολουθούν να μαζεύουν στοιχεία οι Βοιωτοί έχοντας και μία ακόμη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση.

Επιπλέον, έδειξαν ενδιαφέρον και για τον Αλμπέρτο Μπουένο. Ο Ιωνικός θέλει να του σπάσει το συμβόλαιο, ο Λεβαδειακός έδειξε διατεθειμένος να τον αποκτήσει, αλλά το θέμα σε πρώτη φάση «κόλλησε». Ο λόγος είναι η διστακτικότητα του 33χρονου να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία. Ωστόσο, προς το παρόν επιλογές δεν έχει, ενώ του έχει ξεκαθαριστεί από τους ανθρώπους του Ιωνικού πως δεν υπολογίζεται.

Exit mobile version