ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβαδειακός: Η μεταγραφή-φάντασμα και η εξήγηση

Ο Λεβαδειακός βγήκε στην αγορά για φορ, ο Αντριάν Πέτρε μένει σταθερά εκτός αποστολής, αλλά λόγος υπάρχει.

Ο Λεβαδειακός και η διαχείριση του Πέτρε
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Λεβαδειακός τον απέκτησε για να του λύσει το πρόβλημα στο γκολ και προς το παρόν ο Αντριάν Πέτρε δεν έχει ιδρώσει τη φανέλα. Όχι μόνο δεν έχει παίξει ο Ρουμάνος, αλλά μένει σταθερά εκτός αποστολής.

Κωνσταντίνος Δούμτσης και Θοδωρής Τσιριγώτης είναι οι δύο που προσπαθούν να σηκώσουν το βάρος χωρίς να έχουν βρει δίχτυα, ενώ ο Λεβαδειακός βγήκε στην αγορά και για έναν ακόμη επιθετικό. Μέρες τώρα το ψάχνει τόσο για φορ όσο και για στόπερ και η καθυστέρηση είναι σημαντική. Υπήρχε η αίσθηση πως θα έχουν γίνει και οι δύο συγκεκριμένες μεταγραφές.

Από τη στιγμή που ο Πέτρε δεν έχει μπει ούτε σε αποστολή και ο Λεβαδειακός τσεκάρει για επιθετικό, εύλογα τίθενται ερωτήματα για τον Ρουμάνο, μία μεταγραφή που προς το παρόν μπορεί να χαρακτηριστεί φάντασμα.

Ο λόγος για τον οποίο ο 24χρονος ακόμη δεν έχει παίξει είναι ότι αισθάνεται ενοχλήσεις. Οι Βοιωτοί περίμεναν πως θα τους βοηθήσει σημαντικά και η απογοήτευση προς το παρόν δεν κρύβεται. Ωστόσο, ακολουθεί η διακοπή και εκεί θα έχει τον χρόνο ο διεθνής με την Ελπίδων της Ρουμανίας επιθετικός για να βρει τα πατήματά του.

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Άρης: Τα εξηγεί ωραία ο Μανού; Η «ορχήστρα» ακόμα στονάρει, αλλά έχει καλό μαέστρο!

ΠΑΟΚ: Ο Ολιβέιρα επιβάλλεται να σηκωθεί – Το μεγαλύτερο στοίχημα του Λουτσέσκου

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο και ο σεβασμός που έχει κατακτήσει

Exit mobile version