ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live ενημέρωση: Μεγάλη νίκη η ΑΕΚ (2-3) και ήττα για τον Ολυμπιακό (2-3)

Η εξέλιξη των αγώνων των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στο Europa League και του ΠΑΟΚ στο Conference League

Live ενημέρωση: Η εξέλιξη των αγώνων των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στο Europa League και του ΠΑΟΚ στο Conference League.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Live ενημέρωση από το Sportime στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης: Ελσίνκι – ΠΑΟΚ στις 19:45 για τον 7ο όμιλο του Conference League, την ίδια ώρα για τον 6ο όμιλο του Europa League Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ επίσης στις 19:45 και στις 22:00 για την ίδια διοργάνωση Μπράιτον – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ.

Live ενημέρωση στους αγώνες των ελληνικών ομάδων:

Λήξη αναμέτρησης, Μπράιτον – ΑΕΚ 2-3!

Τέλος στο «Γ. Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 2-3.






86′ ΓΚΟΛ: Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 2-3! Από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα στρώνεται στον Φίλιπ, εκείνος






προσποιείται και εκτελεί.

84′ ΓΚΟΛ: Μπράιτον – ΑΕΚ 2-3! Από γύρισμα του Ελίασον ο Πόνσε σκοράρει.

75′ ΓΚΟΛ: Ολυμπιακός –  Φράιμπουργκ 2-2! Ο Φορτούνης βγάζει ωραία σέντρα και ο Ελ Κααμπί με προβολή ισοφαρίζει.

67′ ΓΚΟΛ: Μπράιτον – ΑΕΚ 2-2! Με νέο πέναλτι του Πέδρο ισοφαρίζει και πάλι.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Στο Ημίχρονο Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 1-2 και Μπράιτον – ΑΕΚ 1-2

50+2′ ΓΚΟΛ: Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 1-2: Ψυχρολουσία για τους Πειραιώτες, καθώς στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου οι Γερμανοί κερδίζουν πέναλτι σε πάτημα του Ρέτσου στον Ντοάν. Εκτελεί ο  Γκρίφο για το νέο προβάδισμα της Φράιμπουργκ.

40′ ΓΚΟΛ: Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 1-1! Ισοφαρίζουν πριν το ημίχρονο οι Πειραιώτες. Ο Ροντινέι κάνει το γύρισμα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και ο Ελ Κααμπί που κινείται έξυπνα σκοράρει από κοντά!

40′ ΓΚΟΛ: Μπράιτον – ΑΕΚ 1-2!  Νέο προβάδισμα για την ελληνική ομάδα, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χατζισαφί γεμίζοντας στην περιοχή και με προβολή στην κίνηση ο Γκάτσινοβιτς σκοράρει σχεδόν από το ύψος του πέναλτι για την ΑΕΚ!

35′: Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 0-1: Οι Πειραιώτες προσπαθούν, αλλά δεν καταφέρνουν να γίνουν απειλητικοί απέναντι στην καλά οργανωμένοι άμυνα των Γερμανών

30′ ΓΚΟΛ:  Μπράιτον – ΑΕΚ 1-1: Οι Άγγλοι, που ως τώρα δεν είχαν βρει χώρους απέναντι στην άμυνα της ΑΕΚ, ισοφαρίζουν με πέναλτι του Ζοάο Πέδρο. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο ίδιος ο σκορ σε μαρκάρισμα του του Χατζισαφί και μετά από χρήση VAR από τον διαιτητή.

11′ ΓΚΟΛ: Μπράιτον – ΑΕΚ 0-1: Η ομάδα του Αλμέιδα παγώνει τους Άγγλους με φοβερή, μακρινή κεφαλιά του Σιντιμπέ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκατσίνοβιτς.

9′ ΓΚΟΛ: Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 0-1: Ο Φρέιρε «δωρίζει» την μπάλα με κακό γύρισμα προς τα πίσω και ο Σαλάι, που επωφελείται και βγαίνοντας φάτσα με τον Πασχαλάκη τον νικά για το 0-1

1′: Σέντρα στο Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ και το Μπράιτον – ΑΕΚ

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: Οι 11άδες

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Ορτέγκα – Έσε, Καμαρά – Μασούρας, Μπιέλ, Φορτούνης – Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο : Τζολάκης, Ιμπόρα, Σκάρπα, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Κίνι, Γιόβετιτς, Πορόσο, Ποντένσε, Ντόη, Σολμπάκεν

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Ατουμπολού – Κίμπερλ, Γκίντερ, Λάινχαρτ, Σμιντ – Χέφλερ Εγκεστάιν – Ντόαν, Σάλαι, Γκρίφο – Χέλερ

Στον πάγκο: Μίλερ, Σάουτερ, Βαϊσχάουπτ, Κάιτελ, Αντάμου, Σιλντίλια, Φίλιπ, Μακένγκο, Ρίχλ, Μπρέουνιγκ

Μπράιτον – ΑΕΚ: 11άδες

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία.

Στον πάγκο οι: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μοχαμαντί, Ρότα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Τσούμπερ, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο

Μπράιτον: Στιλ, Ίγκορ Ζούλιο, Μίλνερ, Μαρς, Ζοάο Πέδρο, Γκίλμουρ, Γκρος, Μιτόμα, Βαν Χέκε, Εστουπινιάν και Φάτι.
Στον πάγκο: Βερμπρούγκεν, ΜακΓκίλ, Λάμπτει, Γουέμπστερ, Νταχούντ, Λαλάνα, Γουέλμπεκ, Μπαλέμπα, Αντίγκρα, Βέλτμαν, Μπουονανότε, Χίνσχελγουντ.

Τελικά αποτελέσματα: Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ 2-0 για το Europa League και Ελσίνκι – ΠΑΟΚ 2-3 για το Conference League

90+9′ ΓΚΟΛ για την Ελσίνκι: Οι γηπεδούχοι κερδίζουν πέναλτι σε χέσι του Εκγόνγκ μέσα στην περιοχή. Το εκτελεί ο Ραντούλοβιτς εύστοχα και μειώνει σε 2-3 που είναι και το τελικό σκορ.

90+4′: Και τρίτο ΓΚΟΛ ο ΠΑΟΚ (3-1): Υποδειγματική αντεπίθεση, γύρισμα Τάισον από τα δεξιά και ο Μπράντον στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

 

81′ ΓΚΟΛ: Ολική ανατροπή για τον ΠΑΟΚ ο οποίος στο δεύτερο ημιχρονο πίεζε έντονα την Ελσίνκι. Ο Ντεσπόντοφ έκανε το σουτ, η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και μπήκε στα δίχτυα για το 1-2!

78′: ΓΚΟΛ! Διπλασιάζει τα τέρματά του επί της Βιγιαρεάλ ο Παναθηναϊκός: Εξαιρετική κίνηση του Σπόραρ που πήρε την μπάλα στα όρια της περιοχής, για να κινηθεί παράλληλα και μόλις βρίσκει λίγο χώρο, ο Σλοβένος γυρίζει και εκτελεί τον Ρέινα για το 2-0!

 

75′: Τελευταίο 15λεπτο στο Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ (1-0) και Ελσίνκι – ΠΑΟΚ (1-1), με τους πράσινους να κυνηγούν και δεύτερο γκολ για να κλειδώσουν τη νίκη, όπως και ο δικέφαλος προκειμένου να πετύχει την ολική ανατροπή.

ΓΚΟΛ: Στο 55′ ΠΑΟΚ ισοφαρίζει την Ελσίνκι! Ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε το φάουλ και ο Κουλιεράκης με κεφαλιά νίκησε τον Οστ, κάνοντας το 1-1.

46′: Σέντρα και στους δύο αγώνες στο Β’ ημίχρονο

Ημίχρονο στο ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ 1-0 (ο Ιωαννίδης το γκολ) και Ελσίνκι – ΠΑΟΚ 1-0 (Μπαντέ το γκολ)

ΓΚΟΛ, σχεδόν στο ίδιο λεπτό και στα δύο ματς των ελληνικών ομάδων! Ο Παναθηναϊκός στο 38′  κάνει το 1-0 επί της Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ με ωραίο σκάψιμο του Ιωαννίδη.  Αντιθέτως ο ΠΑΟΚ, λίγο νωρίτερα (35′) δέχθηκε γκολ από την Ελσίνκι (1-0), όταν μετά από κόρνερ ο Μπαντέ σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έκανε το 1-0

Μετά από περίπου 20 λεπτά στο Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ και το Ελσίνκι ΠΑΟΚ παραμένει στο 0-0 το αποτέλεσμα των δύο αγώνων. Στο 18΄ η Βιγιαρεάλ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία σε αντεπίθεση του Μοράλες. Δεν υπάρχουν φάσεις στο ματς του ΠΑΟΚ.

1′: Σέντρα στις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ και Ελσίνκι – ΠΑΟΚ

Οι 11άδες στο Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρέινα, Φεμενία, Μαντί, Γκάμπια, Πεδράθα, Καπού, Κομεσάνια, Ντένις Σουάρεθ, Τριγκέρος, Χοσέ Λουίς Μοράλες, Μπρέρετον.

Οι πάγκοι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Λοντίγκιν, Σιδεράς, Πάλμερ-Μπράουν, Αράο, Βιλένα, Γεντβάι, Αϊτόρ, Τζούρισιτς, Σπόραρ.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Μπαένα, Γιόργκενσεν, Σόρλοθ, Άκποματς, Παρέχο, Άλβαρες, Πίνο, Ραούλ Αλμπιόλ, Αλμπέρτο Μορένο, Φόιθ, Ζεράρ Μορένο

Οι 11άδες στο Ελσίνκι – ΠΑΟΚ

ΕΛΣΙΝΚΙ: Μάενπα, Τοΐβιο, Ντα Γκράσα, Ραϊτάλα, Σοΐρι, Κανελλόπουλος, Λίνγκμαν, Χαμαλάινεν, Χετεμάι, Μπαντέ και Ραντούλοβιτς

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κεντζιόρα, Έκονγκ, Κουλιεράκης, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Σαμάτα.

Οι πάγκοι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Οστ, Ράμουλα, Ολίλα, Χόστικα, Φίλιπ, Ρίσκι, Κέσκινεν, Παανάνεν, Κουασίβι-Μπενισάν, Ολουσάνια, Τανάκα, Πάτερσον

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Ράφα Σοάρες, Βιεϊρίνια, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Βρακάς, Τζίμας, Μπράντον

Exit mobile version