ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρμίτα: Επικές αντιδράσεις στην «3άρα» του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ – «Βιτριολικός» Ραπτόπουλος για Αλμέιδα

Απίστευτες αντιδράσεις στην εκπομπή Μαρμίτα στη μεγάλη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός μέσα στην ΟΠΑΠ Αρένα επί της ΑΕΚ.

Απίστευτες αντιδράσεις στην εκπομπή «Μαρμίτα» στη μεγάλη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός μέσα στην ΟΠΑΠ Αρένα επί της ΑΕΚ. με σκορ 3-1.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Επικές καταστάσεις στην «Μαρμίτα» κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-3, με το οποίο ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Super League.  Αν και δεν υπήρχε οπαδός του Ολυμπιακού στο πάνελ, τα σχόλια ήταν μυθικά.

Πρώτα από όλα ο οπαδός της ΑΕΚ Μηνάς, δεν μπορούσε να πιστέψει την εξέλιξη του αγώνα, και σε κάθε γκολ των Πειραιωτών οι αντιδράσεις απογοήτευσης ήταν χαρακτηριστικές.

Από δίπλα ο Αρειανός Βασίλης Χατζηνάκος και ο ουδέτερος Κωστής Ραπτόπουλος έριχναν θεϊκές ατάκες σχολιάζοντας κάθε φάση, με τον «Ραπ» μάλιστα να είναι καυστικός για την Ένωση και τον προπονητή της Ματίας Αλμέιδα. «Σας είπα ότι ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη φόρμα;» ρώτησε ο Ραπτόπουλος, εκστομίζοντας και κάποια «γαλλικά» που δεν μεταφέρονται.

Οπως είπαμε στο πάνελ δεν υπήρχε Ολυμπιακός (το τέταρτο άτομο είναι ο οπαδός του Παναθηναϊκού «Φρουρός»), ωστόσο στο 0-2 ο «ερυθρόλευκος» Γεωργάκαινας (άλλες φορές βρίσκεται στο πάνελ της «Μαρμίτα») έκανε κλήση στο Skype.

Μαρμίτα: Δείτε παρακάτω όσα ειπαν για τα γκολ του ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-3

https://youtu.be/Y7sDRNEPy5M

Exit mobile version