ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρμίτα: Καζούρα με πίτσα κι αναψυκτικά από Ζάχο Ντρούλινγκ και «Μπουγάτσα» μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ

Ώρα... καζούρας ήταν για τους οπαδού του Άρη μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας.
Μαρμίτα: Καζούρα με πίτσα κι αναψυκτικά από Ζάχο Ντρούλινγκ και «Μπουγάτσα» μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ

Με… φαγοπότι άρχισε η εκπομπή «Μπουγάτσα με Ζάχαρη» στο διαδικτυακό κανάλι «Μαρμίτα», λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι οπαδοί του Άρη Βασίλης Χατζηνάκος, Ζάχος Ντρούλινγκ και Νίκος «Μπουγάτσας», εμφανίστηκαν τρώγοντας… πίτσες και πίνοντας αναψυκτικό, με εμφανή διάθεση πειράγματος προς τον συμπολίτη που δεν θα συνεχίσει τελικά στον θεσμό.

Την ίδια ώρα έδιναν ραντεβού στον τελικό του Κυπέλλου θεωρόντας ότι ο «Θεός του πολέμου» έχει ήδη προκριθεί (παρότι ακόμη εκκρεμεί ο επαναληπτικός με τον Παναιτωλικό στις 6/3) και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από τον ημιτελικό Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρμίτα: Καζούρα με πίτσα κι αναψυκτικά από Ζάχο Ντρούλινγκ και «Μπουγάτσα» μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.