ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με δύο νέα πρόσωπα στην 11άδα του ο Άρης κόντρα στην Κηφισιά

Έτσι παρατάσσονται Άρης και Κηφισιά για το μεταξύ τους παιχνίδι την 7η αγωνιστική.

Ο Άκης Μάντζιος και ο Γιάννης Αναστασίου έκαναν γνωστές τις 11άδες με τις οποίες θα παραταχθούν Άρης και Κηφισιά αντίστοιχα, στις 17:30.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Άκης Μάντζιος και ο Γιάννης Αναστασίου έκαναν γνωστές τις 11άδες με τις οποίες θα παραταχθούν Άρης και Κηφισιά αντίστοιχα, στις 17:30 («Κλεάνθης Βικελίδης») για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Τα σημεία αναφοράς είναι η επιστροφή του Φεράρι στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Μοντόγια να μένει εκτός αυτή τη φορά, καθώς ο Οντουμπάτζο ξεκινά στο δεξί άκρο.

Από εκεί και πέρα παρτενέρ του Φαμπιάνο στα στόπερ είναι και πάλι ο Μπράμπετς που ξεπέρασε πολύ γρήγορα το πρόβλημα τραυματισμού του στο γόνατο.

Επίσης ο παίκτης που επέλεξε ο Μάντζιος να αγωνιστεί πίσω από τον Μορόν είναι ο Πάρντο που ξεκινά στην 11άδα για πρώτη φορά.

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Πάρντο, Μενέντες, Μορόν.

Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Ντουκουρέ, Κάρλσον, Παναγίδηςε, Βέλεθ, Ζαμόρα, Χριστοδουλόπουλος Πάβισιτς.

Κηφησιά (Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μποτία, Αγκμπενένιου, Μποτία, Βαφέας, Τσάπαν, Οζέγκοβιτς, Παπάσσαβας, Ίλιεφ, Τετετέι, Μασούρας, Αντερέγκεν.

Στον πάγκο: Κρίστινσον, Μπιφουμα, Αντούνες, Γκόμπελιτς, Μπαρμπόσα, Παρράς, Κωνσταντακόπουλος, Σπίνος, Πέιος.

Exit mobile version