ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τριάδα στα χαφ και Γιόβετιτς κορυφή ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γουέστ Χαμ!

Διαβάστε τις επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το Γουέστ Χαμ - Ολυμπιακός

Διαβάστε τις επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το Γουέστ Χαμ - Ολυμπιακός
Διαβάστε τις επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το Γουέστ Χαμ - Ολυμπιακός
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ώρα υπέρβασης στο Λονδίνο. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα το φαβορί του ομίλου Γουέστ Χαμ για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι στα «σφυριά» του Ντέιβιντ Μόγες. Ουσιαστικά, οι Πειραιώτες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Χωρίς θετικό αποτέλεσμα (νίκη ή ισοπαλία), το τρένο της πρόκρισης χάνεται.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ το γνωρίζει αυτό και η ενδεκάδα του έχει αρκετά κοινά στοιχεία με εκείνη στο Φάληρο πριν από 14 βράδια.

Ο Ισπανός κόουτς, που καλείται να βρει λύση στο πρόβλημα του Ελ Κααμπί, τοποθετεί τον Στέβαν Γιόβετιτς στην αρχική ενδεκάδα.

Εντελώς διαφορετικός επιθετικός ο Μαυροβούνιος, με περισσότερο all around χαρακτηριστικά, με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και δυνατότητα να δημιουργεί από μόνος του φάσεις.

Στον άξονα, οι Πειραιώτες πάνε ξανά με τριάδα, με τους Αλεξανδρόπουλο-Έσε-Καμαρά να επωμίζονται το δύσκολο έργο του ελέγχου του ρυθμού. Ενδιαφέρον το πως θα πάει η τριπλέτα, μιας και οι Άγγλοι έχουν επιλέξει τους Γουόρντ-Πράουζ-Άλβαρες στον άξονα.

Στην άμυνα, οι Πορόσο-Ρέτσος παραμένουν ως δίδυμο, με τους Ροντινέι-Ορτέγκα να αναλαμβάνουν τις δύο πλευρές. Φορτούνης και Ποντένσε θα πλαισιώσουν τον Γιόβειτιτς.

Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (Ντέιβιντ Μόγες): Φαμπιάνσκι, Τσόουφαλ, Μαυροπάνος, Αγκέρ, Έμερσον, Μπενραχμά, Άλβαρες, Γουόρντ-Πράουζ, Πακετά, Κούντους, Μπόουεν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Ρέτσος, Πορόσο, Ροντινέι, Έσε, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος, Ποντένσε, Φορτούνης, Γιόβετιτς

Exit mobile version