Ο… οργισμένος Μαραντόνα θέλει συνάντηση με τους παίκτες


Sportime Team

Ο… οργισμένος Μαραντόνα θέλει συνάντηση με τους παίκτες


Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι έξαλλος με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αργεντινής και τον θεωρεί υπεύθυνο για την απογοητευτική εικόνα της «αλμπισελέστε».

Ο «Θεός» εξέφρασε την επιθυμία του να συναντηθεί με τους παίκτες της ομάδας ενόψει του πολύ σημαντικού ματς με την Νιγηρία, όπου η Αργεντινή έχει μια τελευταία ευκαιρία να υπερασπιστεί την τιμή της.

«Θα ήθελα να έχω μία συνάντηση μαζί τους. Μαζί με τους Πουμπίδο, Γκοϊκοετσέα, Κανίγια, Τρόλιο, τον Βαλντάνο ακόμα και τον Πασαρέλα αν θέλει να έρθει.

Θα υπερασπιστούμε την τιμή μας. Από εδώ που είμαστε, μας πονάει πολύ να βλέπουμε την Κροατία να μας βάζει τρία γκολ κι εμείς να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια και να μην κάνουμε τίποτα. Είμαι οργισμένος, γιατί όποιος κι αν έχει φορέσει αυτή τη φανέλα, δεν μπορεί να τη βλέπει να συντρίβεται από έναν αντίπαλο, που δεν είναι ούτε η Γερμανία, ούτε η Βραζιλία, ούτε η Ολλανδία ή η Ισπανία.

Υπάρχει υπεύθυνος και αυτός είναι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. Ολοι απόρησαν όταν είδαν τον Σαμπάολι να φτάνει με υπολογιστές, drones και 14 βοηθούς. Νομίζω ότι υπάρχει παντελής έλλειψη ηγεσίας από μέρους του Τάπια», σχολίασε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.


Sportime Extras