ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο συμβόλαιο στην Μίλαν ο Γκατούσο

Κάτοικος Μιλάνου φαίνεται ότι θα παραμείνει ο Τζενάρο Γκατούσο, στον οποίο η διοίκηση της Μίλαν σκέφτεται να προτείνει νέο συμβόλαιο. Μπορεί η Μίλαν να αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League, ωστόσο η καλή της πορεία στο πρωτάθλημα μετά την φυγή Μοντέλα και τον ερχομό του Γκατούσο, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες...
Νέο συμβόλαιο στην Μίλαν ο Γκατούσο

Κάτοικος Μιλάνου φαίνεται ότι θα παραμείνει ο Τζενάρο Γκατούσο, στον οποίο η διοίκηση της Μίλαν σκέφτεται να προτείνει νέο συμβόλαιο.

Μπορεί η Μίλαν να αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League, ωστόσο η καλή της πορεία στο πρωτάθλημα μετά την φυγή Μοντέλα και τον ερχομό του Γκατούσο, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία, ο Γκατούσο είναι πολύ κοντά στο να δεχτεί κρούση για να συνεχίσει στον πάγκο των Μιλανέζων για πολλά χρόνια ακόμα.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες κάνουν μιλούν για θέμα χρόνου,  ώστε να ανανεώσει ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ, μέχρι το 2020.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέο συμβόλαιο στην Μίλαν ο Γκατούσο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.