ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Novartis: Ο Φρουζής απαντά για τις συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής, πρώην αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Novartis, έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα έχουν ειπωθεί αυτές τις μέρες, για συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα. «Στο πλαίσιο της θεσμικής ιδιότητάς μου, αυτής του προέδρου του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, είχα συναντήσεις με παράγοντες της πολιτικής ζωής, που ανήκαν τόσο στην Κυβέρνηση όσο και...
Novartis: Ο Φρουζής απαντά για τις συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής, πρώην αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Novartis, έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα έχουν ειπωθεί αυτές τις μέρες, για συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα.

«Στο πλαίσιο της θεσμικής ιδιότητάς μου, αυτής του προέδρου του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, είχα συναντήσεις με παράγοντες της πολιτικής ζωής, που ανήκαν τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στην Αντιπολίτευση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Φρουζής και πρόσθεσε:

«Οι συναντήσεις αυτές, ως αποκλειστικό αντικείμενο είχαν τα θέματα του φαρμάκου και γενικότερα της Υγείας στη Χώρα μας».

Τέλος ο ίδιος τόνισε ακόμα, πως είναι στη διάθεση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής και δήλωσε :

«Ενώπιον της οποίας επιθυμώ να καταθέσω, μεταξύ άλλων και για τις συναντήσεις αυτές, οι οποίες ουδέν το επιλήψιμο είχαν, σε αντίθεση με όσα αβάσιμα διατυπώνονται».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Novartis: Ο Φρουζής απαντά για τις συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.