ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Σάκης Τσιώλης προ των πυλών

Μία ανάσα από την τεχνική ηγεσία του Βόλου είναι ο Σάκης Τσιώλης, προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα τη νέα χρονιά στη Super League 1. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο Βόλος και ο πολύπειρος τεχνικός είναι κοντά σε συμφωνία και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί άμεσα και να… σηκώσει μανίκια. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος: Ο κορονοϊός...

Super League 2 νέα 26/4: Οι ημερομηνίες των μπαράζ. Με ποια ομάδα μιλάει ο Τσιώλης. Ποια ομάδα δεν κατεβαίνει την 33η αγωνιστική!
Super League 2 νέα 26/4: Οι ημερομηνίες των μπαράζ. Με ποια ομάδα μιλάει ο Τσιώλης. Ποια ομάδα δεν κατεβαίνει την 33η αγωνιστική!
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μία ανάσα από την τεχνική ηγεσία του Βόλου είναι ο Σάκης Τσιώλης, προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα τη νέα χρονιά στη Super League 1.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο Βόλος και ο πολύπειρος τεχνικός είναι κοντά σε συμφωνία και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί άμεσα και να… σηκώσει μανίκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος: Ο κορονοϊός και τα δεδομένα που άλλαξαν για Μουνίθ

Ο κορονοϊός έχει φέρει αρκετές αλλαγές φέτος, αφού δεν υπάρχουν πολλές μέρες διακοπών για τους παίκτες, που θα πρέπει γρήγορα να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Έτσι, ο Βόλος θέλει να… κλείσει γρήγορα το θέμα του προπονητή για να αρχίσει το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Exit mobile version