ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιώργος Κασναφέρης το κυνήγησε και συνέβη! Νέος γραμματέας στο ΔΣ του ΟΑΚΑ

Χρόνια τώρα ο Γιώργος Κασναφέρης δραστηριοποιείται στα αθλητικά δρώμενα των Βορείων Προαστίων και πλέον είναι Γραμματέας στο ΔΣ του ΟΑΚΑ
Ο Γιώργος Κασναφέρης το κυνήγησε και συνέβη! Νέος γραμματέας στο ΔΣ του ΟΑΚΑ

Ο Γιώργος Κασναφέρης μετά την πολυετή και πετυχημένη πορεία του στη διαιτησία διαγράφει με την ίδια επιτυχία μία νέα διαδρομή. Αυτή τη φορά στα κοινά των Βορείων Προαστίων. Πλέον, είναι και ο νέος Γραμματέας στο ΔΣ του ΟΑΚΑ.

Το λέγαμε. Αν όχι ο Γιώργος Κασναφέρης τότε ποιος. Υπάρχει λόγος, εξήγηση και αιτία γι’ αυτό. Για περισσότερες από δύο δεκαετίες ο άλλοτε ρέφερι υπήρξε στέλεχος του Δήμου Αμαρουσίου. Πλέον, είναι σύμβουλος στη Διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κηφισιάς και από την περασμένη Κυριακή και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κηφισιάς.

Για αρκετά χρόνια υπηρέτησε από διάφορα πόστα τα κέντρα άθλησης στο Μαρούσι. Από το κλειστό του «Αγιου Θωμά» ή ως αναπληρωματικό μέλος στο ΔΣ του ΟΑΚΑ. O Γιώργος Κασναφέρης έχει διατελέσει Σύμβουλος Αθλητισμού στο Μαρούσι, Υπεύθυνος Αθλητισμού, γενικός διευθυντής δημοτικών αθλητικών επιχειρήσεων και αρκετά ακόμα.

Περιττό να αναφέρουμε τα πόστα του στο ποδόσφαιρο… Σε σωματεία, ενώσεις και ποδοσφαιρικές ομάδες της Stoiximan Super League. Οι συνθήκες ωρίμασαν και ο Γιάννης Βρούτσης διόρισε τον Γιώργο Κασναφέρη γραμματέα στο ΔΣ του ΟΑΚΑ. Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για το Ολυμπιακό Στάδιο, με την υπόθεση της στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα να έχει βάλει «λουκέτο» στο Στάδιο.

Δύσκολη αποστολή, πολλές ευθύνες για όλα τα νέα μέλη του ΔΣ του ΟΑΚΑ. Ας ευχηθούμε καλή δύναμη και καλή επιτυχία, όχι μόνο στον Γιώργο Κασναφέρη, σε όλο το νέο ΔΣ του ΟΑΚΑ το οποίος πρέπει να επαναλειτουργήσει άμεσα.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.