ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός αγκάλιασε Χάμες Ροντρίγκες – Το «τελειώνει» ο Μέντες με Μαρινάκη, ανακοίνωση στο γήπεδο με τη Φράιμπουργκ

Χάμες Ροντρίγκες και Ολυμπιακός τα έχουν βρει σε όλα. Η οικονομική απόσταση με την Αλ Ραγιάν είναι μικρή πλέον και όλα δείχνουν ανακοινώσεις!

Χάμες Ροντρίγκες και Ολυμπιακός τα έχουν βρει σε όλα. Η οικονομική απόσταση με την Αλ Ραγιάν είναι μικρή πλέον και όλα δείχνουν ανακοινώσεις!
Ο Ολυμπιακός αγκάλιασε Χάμες Ροντρίγκες – Το «τελειώνει» ο Μέντε, ανακοίνωση στο γήπεδο με τη Φράιμπουργκ
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά κοντά στον Χάμες Ροντρίγκες. Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που πρώτο το Sportime αποκάλυψε. Πλέον η απόσταση είναι τέτοια που μοιάζει δύσκολο να χαλάσει η μεταγραφή με εμπλοκή Ζόρζε Μέντες πλέον. Την Πέμπτη στο ματς με τη Φράιμπουργκ οι ανακοινώσεις.

Ένα απίθανο μεταγραφικό απόκτημα είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Ολυμπιακός. Ο Χάμες Ροντρίγκες αναμένεται να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού με τη μορφή δανεισμού από την Αλ Ραγιάν. Η ομάδα από το Κατάρ είναι διατεθειμένη να πληρώσει τουλάχιστον το μισό συμβόλαιο από τα έξι εκατ. που παίρνει ο 31χρονος Κολομβιανός μεσοεπιθετικός για κάθε χρόνο συνεργασίας. Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να δώσει κάτι περισσότερα από δύο εκατ. ευρώ, συνεπώς η απόσταση είναι μικρή.

Έτσι τελειώνει θετικά του Χάμες Ροντρίγκες

Τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις; Ποιος μπορεί να λειάνει τις γωνίες και να η χαθεί ένα τεράστιο deal από μικρές λεπτομέρειες; Ένας μεγάλος ατζέντης κι αυτός είναι ο Ζόρζε Μέντες. Ο Πορτογάλος super agent είναι ο εγγυητής που έχουν ανάγκη όλες οι πλευρές, Οι δύο ομάδες και ο παίκτης. Αυτόν εμπιστεύονται όλοι κι αυτός είναι που «τελείωσε» το deal, έχοντας και την προσωπική επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός θα ανέβει λίγο οικονομικά, ο παίκτης θα κάνει τις δικές του υποχωρήσεις αφού θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και να φύγει από την Αλ Ραγιάν, η ομάδα από το Κατάρ θα βάλει νερό στο κρασί της σε ότι έχει να κάνει με το ποσό που θα καταβάλει και ο 31χρονος Κολομβιανός την Πέμπτη θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό. Πιθανότατα στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Φράιμπουργκ. Η μεταγραφή πάντως είναι πιο κοντά από ποτέ στο να επιβεβαιωθεί και μετά τον Μαρσέλο να δούμε στην Ελλάδα έναν ακόμα παίκτη Παγκόσμιας κλάσης.

Αθλητικές ειδήσεις

Ο ρόλος του Μαρσέλο στο θέμα του Χάμες Ροντρίγκες

Παίρνει και Πασχαλάκη ο Ολυμπιακός;

Αυτή είναι η κουκλάρα πρώην σύντροφος του Χάμες!

Exit mobile version